İşte Pirelli 2010 takvimi

Güncelleme Tarihi:

İşte Pirelli 2010 takvimi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2009 00:00

Her yıl geleneksel olarak hazırlanan ve birbirinden güzel ve seksi pozlarla büyük bir hayran kitlesine sahip olan Pirelli 2010 takvimi yayınlandı.

Haberin Devamı

İŞTE 2010 PİRELLİ TAKVİMİ

ÇEKİMLER BÖYLE YAPILDI / WEB TV

Pirelli takvimi, bir kez daha dünyanın en ünlü modellerini bir araya getirdi. Takvimin bu yılki temasında doğallık ön plana çıktı. Çekimleri ünlü fotoğrafçı Terry Richardson yaptı. Ünlü fotoğrafçı, makyajsız, flaşsız, markalı kıyafet ve pahalı mücevherler olmadan gerçekleştirdiği çalışma ile 1960’lı yılların özgür ruhunu Brezilya’nın Trancoso kumsallarına taşıdı. Her sene merakla beklenen ve olay yaratan Pirelli takviminin Victoria's Secret'ın gözde Miranda Kerr başta olmak üzere; süpermodeller Eniko Mihalik, Rosie Huntington-Whiteley, Catherine M, Abbey Lee, Daisy Lowe, Gracie C, Marloes Horst, Lily Cole, Ana Beatriz Barros ve Georgina Stojilkovic en seksi görüntüleri ile yer alıyor.     

Haberin Devamı

2011 ÇEKİMLERİ İSTANBUL'DA YAPILACAK İDDİASI

Dünyaca ünlü Pirelli takviminin 2010 galası 19 Kasım akşamı İngiltere’nin başkenti Londra'da yapılacak. Takvimin çekimleri Brezilya’nın kuzey doğusunda yapıldı.

Gala öncesi kulislerde bu yılki takvimin tarihindeki en kışkırtıcı takvim olacağı iddia edildi. ABD'nin önde gelen magazin dergisi ‘Vanity Fair', ‘Pirelli 2010 Takvimi' için, “O kadar çıplak ki, yayıncılar zor durumda kalacak” ifadesini kullanırken, “2011 takvimini için Pirelli'nin fabrikalarından birine 100 km mesafedeki 2010 Kültür başkenti İstanbul'da çekim yapacağı konuşuluyor” iddiası yeraldı. ( Eda BERKBAYRAK/ MİLANO, (DHA)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!