İşte 6 şikâyetin sonucu

Güncelleme Tarihi:

İşte 6 şikâyetin sonucu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2011 00:00

6 kez şikâyet dilekçesi verilmesine rağmen tehditçi kocaya hiçbir işlem yapılmadı. Dün de koca, eşinin işyerine gidip, kadını yaraladı.

Haberin Devamı

KAYSERİ’de yaşayan Netice A. (37), 20 yıllık eşi Musa A.’dan (43) ayrılmak için 2 ay önce mahkemeye dilekçe verdi. Boşanmak istemeyen Musa A., dün saat 08.00’de eşinin hizmetli olarak çalıştığı özel okula giderek, kurusıkıdan bozma tabancayla ateş etti. Boynundan ve sırtından yaralanan Netice A., hastaneye kaldırıldı. Netice A., “Kocamda sorun var. Cumartesi günü oğlum N.A.’yı bıçakla kovaladı. Polise şikayet ettim” dedi.
Musa A. gözaltına alındı. Kardeşinin yaralandığını haber alıp hastaneye gelen Mehmet Yüzüak, “Kardeşim boşanmak için dilekçe verdikten sonra, eniştem bizi tehdit etmeye başladı. 6 kez tehdit ve hakaret dilekçesi verdik. Cumartesi günü oğlunuı bıçakla kovaladı ama salıverildi. Türkiye genelinde bir kadın eşinden ayrılmak istediğinde ölüm tehlikesiyle karşı karşıya kalıyor. Ya da kendisi eşini öldürüp kurtuluyor” dedi. Yüzüak, eniştesi Musa A.’nın eşine ve yakınlarına cinsel içerikli hakaret mesajları attığını da ileri sürdü.

Haberin Devamı

İşte 6 şikâyetin sonucu

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!