İstanbul’un göbeğinde dehşete düşüren ‘köpek kavgası’

Güncelleme Tarihi:

İstanbul’un göbeğinde dehşete düşüren ‘köpek kavgası’
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2017 13:25

TORUNLARINA yemek götürmek üzere evinden çıkan Nadide B. (61) yolda, köpeğini gezdiren M.T. tarafından darp edildiği gerekçesi ile karakola başvurdu. B. karakolda verdiği ifadede, M.T.’nin, yüzüne ve kafasına köpek tasması ile vurduğunu söyledi. M.T. ise ifadesinde, B.’nin kendisi ve eşini darp ettiğini söyledi. Bir görgü tanığı ise B.’nin, aldığı darbeler sonrası başının kanadığını söyledi.

Haberin Devamı

Olay geçen 26 Mayıs akşamı Göztepe Mahallesi’nde yaşandı. Hastane kayıtlarına göre de tansiyon ve şeker hastası da olan kanser hastası Nadide B. evde hazırladığı yemekleri oğlunun evine götürmek üzere yola çıktı. Taksiye binen B. bir süre sonra yol çalışması nedeni ile bir taksi durağının yakınında indirildi.

B., içinde yemek kaplarının olduğu poşetleri durağın yakınındaki banka bırakarak yol çalışması ile ilgili bilgi almak üzere taksi şoförlerine doğru yöneldi. O sırada, uluslararası bir şirkette yönetici olarak çalışan M.T. ve eşi D. T. de köpeklerini gezdirmek için oradan geçiyordu. Tasması takılı olmayan köpek, yemek bulunan poşetlere yöneldi.

TASMA İLE BAŞIMA VURDU
Nadide B.’nin olayın yaşandığı akşam Göztepe Polis Merkezi Amirliği’ne verdiği ifadede, köpeği uzaklaştırmak isterken M.T. tarafından hakarete uğradığını söyledi. B., T.’nin “Köpeğime kimse laf edemez; gerekirse parasını veririm” diyerek küfrettiğini söyledi. T. ifadesinin devamında, T.’nin köpeğin tasması ile başına ve yüzüne uzun süre vurduğunu belirterek yüzünde ve başında kan aktığını belirtti. T.’den davacı olduğunu belirten B. olay sonrası, doktor olan oğlu A. B. tarafından hastaneye götürüldü. Kafa derisine dikiş atılan B. bir süre hastanede tutulduktan sonra taburcu edildi.

Haberin Devamı

ÇİFT: O BİZİ DARP ETTİ
Olay ile ilgili karakola yapılan başvuru sonrası M. T. ile eşi D. T. de ifade verdi. T. çifti ise, B.’nin kendilerini darp ettiğini belirtti. T. ifadesinde B.’nin kendisine o.. çocuğu dediğini öne sürerek B.’yi uyarmak için ensesinden tuttuğunu söyledi. T. de, B. tarafından darp edildiği gerekçesi ile Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde darp raporu aldı.

İstanbul’un göbeğinde dehşete düşüren ‘köpek kavgası’

M. T. de. B. tarafından darp edildiği gerekçesi ile hastaneden rapor aldı. 

TANIK: BAŞINDA KAN GELİYORDU
Hürriyet’in ulaştığı tanıklardan biri ise, Nadide B.’nin T. tarafından dövüldüğünü söyledi. Adının yazılmasını istemeyen tanık, B.’nin başından boynuna doğru kan aktığını gördüğünü de söyledi.

BAKMADAN GEÇME!