Son dakika: İstanbul'da kar yağışı başladı

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2023 23:53

İstanbul'da gecenin ilerleyen saatlerinde kar yağışı etkili olmaya başladı. Kentin bazı ilçelerinde lapa lapa kar yağarken, belediye ekipleri de herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için tedbir aldı.

Haberin Devamı

İstanbul’da gecenin ilerleyen saatlerinde kar yağışı başladı. Lapa lapa yağan kar nedeniyle yol kenarları ve park halindeki araçlar beyaza büründü. Özellikle Arnavutköy, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Sultangazi, Çekmeköy ve Beykoz ilçelerinde görülen kar yağışı ile birlikte belediye ekipleri de tedbirlerini artırdı. Kar yağışı kentin birçok ilçesinde etkisini sürdürüyor.  

TAKSİM'A LAPA LAPA KAR YAĞDI

Taksim’de de etkili olan kar yağışı belli aralıklarla yağdı. İstiklal Caddesi’nde kara yakalanan vatandaşlar, lapa lapa yağan karın keyfini bol bol fotoğraf çekerek çıkardı. Taksim’de kestane satan Halit Terazi, “Taksim’de gördüğünüz gibi heyecan mevcut, uzun zaman oldu normalde yılbaşına kar ile giriyorduk. Geç oldu ama güzel oldu. İnşallah sabaha kadar her yeri bembeyaz göreceğiz. Şu an yerlere baktığımızda kar iri yağdığı için tutma olasılığı daha yüksek görünüyor. Barajlarımızda su azaldığı için kar yağışının da belli seviyede etkisi olduğu için beklentimiz karın yağması yönündeydi. Şu anda çok güzel yağıyor gördüğünüz gibi sevinçliyiz yani.” diye konuştu.

Son dakika: İstanbulda kar yağışı başladı


ÇAMLICA TEPESİ BEYAZA BÜRÜNDÜ


Meteorolojinin uyarılarının ardından Avrupa Yakası'ndan giriş yapan kar yağışı Anadolu Yakası'nda da başladı. Özellikle yüksek kesimlerde etkisini gösteren kar yağışı nedeniyle her yer kısa sürede beyaza bürünmeye başladı. Kar yağışı Çamlıca Tepesi'ni kısa sürede beyaza bürüdü.

Kar yağışı ile ilgili konuşan bir vatandaş “Uzun zamandır beklediğimiz bir kar yağışıydı. Özellikle kurak geçen şu zamanlarda barajların büyük bir ihtiyacıydı. İnşallah daha da artar, yazın su problemi yaşamayız.” şeklinde konuştu.

Son dakika: İstanbulda kar yağışı başladı


Haberin Devamı

Son dakika: İstanbulda kar yağışı başladı

Son dakika: İstanbulda kar yağışı başladı
Son dakika: İstanbulda kar yağışı başladı

 

 

BAKMADAN GEÇME!