İstanbul’da 6 ilçede elektrik kesintisi

Güncelleme Tarihi:

İstanbul’da 6 ilçede elektrik kesintisi
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2016 12:32

İstanbul’un Bakırköy, Beşiktaş, Fatih, Kağıthane, Ümraniye ve Zeytinburnu ilçelerinde, yarın elektrik kesintisi yaşanacak.

Haberin Devamı

Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ (BEDAŞ) ve Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ (AYEDAŞ) tarafından yapılan açıklamalara göre; 23 Mart 2016 Çarşamba günü (yarın), yatırım ve bakımileonarım çalışmaları kapsamında, 6 ilçede belli saatlerde elektrik kesintisi yaşanacağı bildirildi.

AVRUPA YAKASINDA 5 İLÇEDE ELEKTRİK KESİLECEK

BEDAŞ’ın açıklamasına göre; Bakırköy, Beşiktaş, Fatih, Kağıthane ve Zeytinburnu ilçelerinin bazı bölgelerinde, Çarşamba günü elektrik kesintisi yaşanacak.

Bakırköy’deki yatırım çalışması sebebiyle, 09.00 ile 12.00 saatleri arasında Basınköy Mahallesi, Florya Caddesi, Şenlikköy Mahallesi, Harman, Mektep ve Kırserdar sokakları elektrik alamayacak.

Beşiktaş’taki bakım onarım çalışmaları nedeniyle, 08.30 ile 11.30 saatleri arasında Ortaköy Mahallesi, Portakal Yokuşu Caddesi, Yenikaldırım, Mandıra, Türk Hava Yolları Sitesi Yolu, Kaypakoğlu, Urgancı, Sarmacı, Marmara Sitesi Yolu, İnci, Aydınlık ve Yıldız sokakları, 10.30 ile 14.30 saatleri arasında Ortaköy Mahallesi, Marmara Sitesi Yolu ve Leylek Yuvası sokaklarında elektrik kesilecek.

Haberin Devamı

Fatih’teki bakım onarım çalışması dolayısıyla, 09.00 ile 13.00 saatleri arasında Akşemsettin Mahallesi, Fevzipaşa Caddesi, Sürreemini, Bab Naibi, Kınalızade, Emir Buhari, Şemsettin Sami ve Battalgazi sokakları elektrik kesintisinden etkilenecek.

Kağıthane’deki scada çalışması kapsamında, 01.00 ile 08.00 saatleri arasında Merkez Mahallesi, Dumlupınar Caddesi, Kemerburgaz Caddesi, Havuzlar Caddesi, Deste, Gün ve Sevil sokaklarında elektrik kesintisi yapılacak.

Zeytinburnu’ndaki bakım çalışmaları nedeniyle, 09.00 ile 13.00 saatleri arasında Merkezefendi Mahallesi, Kozlu Mezarlık Yolu, Dere, Hamam Çıkmazı ve Mevlevihane Çıkmazı sokakları, Merkezefendi Caddesi, Mevlevihane Caddesi, 14.00 ile 17.00 Saatleri Arasında Merkezefendi Mahallesi, Mevlana Caddesi, sokaklarında elektrik olmayacak.

ANADOLU YAKASINDA ÜMRANİYE’DE ELEKTRİK KESİNTİSİ

AYEDAŞ’ın açıklamasına göre; 23 Mart 2016 tarihinde Ümraniye'de 11.00 ile 16.00 saatleri arasında Esenkent Mahallesi, Medine, Ebubekir, Zemzem, Kurtuluş, Natoyolu, Yerdemir, Hoca Nasrettin ve Methiye sokaklarına elektrik verilemeyecek.

BAKMADAN GEÇME!