İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava durumu nasıl olacak?

Güncelleme Tarihi:

İstanbul, Ankara ve İzmirde hava durumu nasıl olacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2016 10:39

Geçtiğimiz haftalarda bol yağışlı olan hava durumu nedeniyle sıcaklıklar düşmüş ve adeta kış yaşanmıştı. Yağışların bitmesinin ardından sıcaklıkların artıp artmayacağı merak edilirken, yapılan tahminlere göre yağışlı havanın tekrar yurdu etkisi altına alacağı belirlendi. Peki, İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava durumu nasıl olacak? Yağışlar ne kadar devam edecek? Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Haberin Devamı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uzun vadeli hava durumu tahminlerine göre bugün kısmen bulutlu ve güneşli olarak belirlenen hava durumunun yarın yurdun belirli bölgelerinde, Perşembe günü ise yurdun büyük bir bölümünde yerini yağışlı havaya bırakması bekleniyor. Öte yandan Cuma ve Cumartesi günü yurdun tamamında yağışın etkili olacağı ön görülüyor. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava durumu;

İSTANBUL’DA SICAKLIKLAR 20 DERECENİN ÜZERİNE ÇIKIYOR

Haft başında bulutlu bir havanın etkili olduğu İstanbul’da bugün de parçalı bulutlu bir hava etkili olacak. En düşük sıcaklığın 9 derece, en yüksek sıcaklığın ise 19 derece olarak belirlendiği İstanbul’da yarın yağışın etkili olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava durumu tahminlerine göre yarın İstanbul’da sağanak yağış etkili olacak. En düşük sıcaklığın 12 derece, en yüksek sıcaklığın ise 21 derece olarak belirlendiği İstanbul’da sıcaklıkların arttığı görülmekte. Ancak Perşembe gününden itibaren sıcaklıkların 9 dereceye kadar düşeceği İstanbul’da yağışlı havanın hafta sonuna kadar süreceği ön görülüyor. 

Haberin Devamı

ANKARA’DA BULUTLU HAVA ETKİLİ

Bugün parçalı bulutlu bir havanın etkili olacağı Ankara’da en düşük sıcaklık 2 derece, en yüksek sıcaklık ise 16 derece olarak belirlendi. Sıcaklıkların yarın yükseleceği, ancak daha sonra tekrar düşeceği başkentte yağışın Perşembe günü başlaması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava durumu tahminlerine göre yarın Ankara’da parçalı bulutlu bir hava etkili olacak. En düşük sıcaklığın 8 derece, en yüksek sıcaklığın 21 derece olarak belirlendiği Ankara’da 20 derecenin üzerini gören başkentte sıcaklıklar Perşembe günü tekrar düşecek. Başkentte yağışın Perşembe günü etkili olması beklenirken, sıcaklıkların 13 dereceye kadar düşeceği ön görülüyor.

İZMİR’DE SAĞANAK YAĞIŞ ETKİLİ OLACAK

Bugün parçalı bulutlu bir havanın etkili olacağı İzmir’de en düşük sıcaklık 9 derece, en yüksek sıcaklık ise 21 derece olarak belirlendi.Sıcaklıkların arttığı İzmir’de yarından itibaren yağışlı havanın etkili olması beklenirken, sıcaklıkların da aynı oranda düşeceği ön görülüyor.

Haberin Devamı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava durumu tahminlerine göre yarın İzmir’de sağanak yağışlı bir hava etkili olacak. En düşük sıcaklığın 14 derece, en yüksek sıcaklığın ise 21 derece olarak belirlendiği İzmir’de yağışın etkisini arttırması ve hafta sonuna kadar devam etmesi bekleniyor.

İSTANBUL, ANKARA, İZMİR 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ İÇİN TIKLAYIN.

BAKMADAN GEÇME!