İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava durumu nasıl olacak?

Güncelleme Tarihi:

İstanbul, Ankara ve İzmirde hava durumu nasıl olacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 2016 10:10

Hafta başından itibaren hava sıcaklıklarının yükselip yükselmeyeceği merak ediliyor. Hafta sonu bulutlu ve güneşli geçen havanın ardından hafta başında yurtta genel olarak sıcak bir hava hakimdi. Peki, İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava durumu nasıl olacak? Hava sıcaklıklarının yükselmesi bekleniyor mu? Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Haberin Devamı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından uzun vadeli yapılan tahminlere göre önümüzdeki günlerde tüm yurtta sağanak yağış etkisini sürdürecek. Mart ayının ilk gününde açık olan hava etkisini ne kadar sürdürecek merak ediliyor. İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava durumu işe şu şekilde olacak;

İSTANBUL’DA SAĞANAK YAĞIŞ İLE BERABER SICAKLIKLAR DÜŞÜYOR

Şu dakikalarda 14 derece ile puslu bir havanın hakim olduğu İstanbul’da gün içinde en yüksek hava sıcaklığı 21 derece olarak hissedilecek. Mart ayının ilk gününde az bulutlu bir havanın etkili olacağı İstanbul’da yarın ise sağanak yağış etkisini gösterecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava durumu tahminine göre yarın İstanbul’da 20 derecenin üzerine çıkan hava sıcaklığı 17 dereceye inecek. En düşük sıcaklık ise 10 derece olarak hissedilecek. Çarşamba gününden itibaren İstanbul'u etkisi altına alan sağanak yağışın Cumartesi gününe kadar devam edeceği tahmin edilirken, sıcaklıklar da 15 derecenin altına kadar düşecek.

Haberin Devamı

ANKARA’DA SICAKLIKLAR 20 DERECENİN ÜZERİNİ GÖRÜYOR

Hafta başından itibaren bulutlu bir havanın etkili olduğu Ankara’da hava sıcaklıkları 20 derecenin üstünü görüyor. Şu dakikalarda 15 derece ile açık bir havanın hakim olduğu başkentte bugün en yüksek sıcaklık 23 derece olarak belirlendi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava durumu tahminlerine göre Ankara’da yarın en yüksek hava sıcaklığı 22 derece, en düşük hava sıcaklığı ise 8 derece olacak. Parçalı bulutlu bir havanın hakim olacağı Ankara’da Çarşamba gününden sonra sağanak yağışın etkisini göstermesi bekleniyor. Sağanak yağış ile beraber hava sıcaklıklarının 15 derecenin altına düşeceği Ankara’da hafta sonu da yağış olması bekleniyor.

İZMİR’DE SICAKLIKLAR DÜŞÜYOR

Şu dakikalarda 22 derece ile az bulutlu bir havanın hakim olduğu İzmir’de bugün en yüksek sıcaklık 25 derece olacak. Az bulutlu bir havanın etkisini sürdüreceği İzmir’de yarından itibaren hava sıcaklıklarının düşeceği belirlendi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından verilen rakamlara göre İzmir’de yarın en düşük hava sıcaklığı 14 derece, en yüksek hava sıcaklığı ise 20 derece olacak. Gök gürültülü sağanak yağışık beklendiği İzmir’de hafta sonuna kadar yağışın etkisini göstermesi bekleniyor. Yapılan hava durumu tahminlerine göre İzmir’de hafta sonuna kadar hava sıcaklıkları 20 derecenin altına düşecek.

Haberin Devamı

İSTANBUL, ANKARA, İZMİR 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ İÇİN TIKLAYIN.

BAKMADAN GEÇME!