İrem Çiçek'ten MGK belgesi tepkisi

Güncelleme Tarihi:

İrem Çiçekten MGK belgesi tepkisi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2013 13:47

Taraf Gazetesi’nin 2004 yılında düzenlenen MGK toplantısına dayanarak Fethullah Gülen’i bitirme planı başlığıyla gündeme getirdiği iddialara bir tepki de İrem Çiçek’ten geldi.

Haberin Devamı

Ergenekon davasında yargılanan ve müebbet hapis cezası alan Albay Dursun Çiçek’in kızı İrem Çiçek twitter hesabından Taraf’ın bugün sürmanşetine taşıdığı iddiaları yorumladı.

İrem Çiçek twitter hesabından takipçileriyle paylaştığı mesajlarda şu ifadeleri kullandı:

“Taraf bugün bir haber yapmış sabahtan beri telefonlarım susmuyor. Şöyle ki, AKP ve Gülen'i Bitirme ile yola çıkan ve sahte yazılar ile tasfiye süreci başlatan ikilinin arası açılınca bumerang kendilerine vurmaya başladı.

1997'den 2011'e kadar MGK kararları (ki biri Taraf'da yayınlandı),direktifler, genelgeler ile tehdit sayılan irticai faaliyetler(cemaatler) ile ilgili olarak kararlar alınıyor. Başbakan dahil olmak üzere herkes bu kararları onaylıyordu.

Bizler mahkemeye ulaşabildiğimiz kadarını sunduk. Ulaşamadıklarımızı ise Taraf yayınlamaya başladı. Şimdi sormak gerek Dursun Çiçek'i sahte imzalı üretim planınız ile müebbet hapse
Mahkum edenler, altına imzalarını attıkları bu karara karşı ne diyecekler?

Haberin Devamı

Kendileri bu defa gerçek belgeler ile tasfiye mi edilecek yoksa irticanın tehdit olduğunu itiraf edip uygulattıkları mahkeme kararlarını oturup düşünecekler mi? Bence oturup düşünsünler.

Sahte oldukları onlarca delil ile ispatlanmış iddialar ile müebbet cezalar verilmişse bu ülkede onların vay haline!

Biz ne uydurma iddialar gördük 4 yıldır. Ne 'gizli' tanıklar tanıdık!

Onlar ise var olan gerçek imza ve kararlar karşısında gizli tanık dahi tanımayacaklar! Bence oturup düşünsünler bumerang etkisini gösterdi!”

DURSUN ÇİÇEK MÜEBBET HAPİS CEZASI ALMIŞTI

Dursun çiçek hakkında “AK Parti ve Fethullah Gülen’i bitirme planı” belgesinde ıslak imzası olduğu gerekçesiyle dava açılmıştı.

Islak imza davası daha sonra Ergenekon davası ile birleştirilmiş, yargı süreci sonunda Dursun Çiçek müebbet hapis cezası almıştı.

Taraf'ın bugün sayfalarına taşıdığı MGK belgesi:

İrem Çiçekten MGK belgesi tepkisi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!