İnek ve Apo posterleri karıştı...

Güncelleme Tarihi:

İnek ve Apo posterleri karıştı...
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 1999 00:00

Haberin Devamı

Bölücü örgütün Avrupa'daki eylemleri hız keserek devam ediyor. Dün de şu eylemler gerçekleşti.

Belçika AB Konseyi toplantısının yapıldığı bina önünde gösterilerine devam eden 100 kadar terör örgütü yandaşının arasına çiftçiler karışınca ortaya komik görüntüler çıktı. Çiftçilerin Brüksel'deki protesto gösterilerine katılamayan 100 kişilik bir grup, Lüksemburg'da Konsey toplantısının yapıldığı yerde gösteriye başladı ve terör örgütü yandaşları ile tarım işçileri biraraya geldiler. Ellerinde terör örgütü başının resimleri bulunan bez parçaları taşıyan terör örgütü yandaşlarının arasına, ellerinde aynı boyutta ve üzerinde inek resmi bulunan flamalar taşıyan çiftçilerin karışması, çevredeki polisler için eğlence nedeni oldu.

HOLLANDA

Hollanda Televizyonu'nun üçüncü kanalından canlı olarak yayınlanan ‘Öğle Üzeri’ adlı haber-aktüalite programı dün bir grup terör örgütü mensubu tarafından basıldı. Militanlar, burada bir bildiri okudular.

İRAN

Türkiye aleyhine gösteri yapmak isteyen bir grup İranlı Kürt gösterici, polis tarafından havaya ateş açılarak dağıtıldı.

ALMANYA

Berlin'de Alman solcular tarafından izinsiz olarak düzenlenen yürüyüşte, 5 Alman gözaltına alındı.

İSVİÇRE

Lozan kentinde bir Türk derneği kundaklandı. Derneğin bulunduğu 5 katlı binada çıkarılan yangında, ölen ya da yaralanan olmadı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!