İmamoğlu’ndan Kent Lokantası

Güncelleme Tarihi:

İmamoğlu’ndan Kent Lokantası
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2024 07:00

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, çorbasından tatlısına bir öğün yemeğin 40 TL’ye satıldığı Kent Lokantaları’nın 10’uncusunu Pendik’te açtı.

Haberin Devamı

Ekrem İmamoğlu dün Pendik Belediyesi başkan adayı Tarık Balyalı ile birlikte Pendik sokaklarındaydı. İmamoğlu, Pendik Kent Lokantası’nın açılışını da yaptı. Fiyatı toplam 40 lira olan ezogelin çorbası, etli saray kebabı, pilav, muz, su ve ekmekten oluşan mönüyü görmeden önce sadece çorba alacağını söyleyen İmamoğlu, daha sonra yemekleri görünce ‘Bugün diyeti bozacağım” deyip öğrencilerle birlikte yemek yedi ve sohbet etti. İmamoğlu, Kent Lokantaları’ndan günde 10 bine yakın kişinin yemek yediğini belirtip, “En çok rağbet gören hizmetimiz” diye konuştu.

METRO ŞANTİYESİNİ ZİYARET ETTİ

Kaynarca – Pendik – Tuzla Metro Hattı’nın Pendik istasyonundaki şantiyeye geçip çalışmalar hakkında bilgi alan İmamoğlu, hattın 2025 yılında hizmete gireceğini söyledi. İmamoğlu, Bayrampaşa – EyüpSultan Tramvay Hattı ile Sefaköy – Beylikdüzü Metro Hattı’nın da kaynağının ve uzun vadeli kredisinin hazır olduğunu belirtip, “Bir tek nesi eksik biliyor musunuz? Bir onay verip yatırım planına almak. Eninde sonunda verecekler. Eyüpsultan’da, Bayrampaşa’da, Beylikdüzü’nde, Avcılar’da, Büyükçekmece’de, Başakşehir’de, Küçükçekmece’de hatta Bakırköy ve Bahçelievler’de insanlara gideceğim. Milletimize bunları şikâyet edeceğim” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!