İlanla, 5 yaşındaki oğlunu arıyor

Güncelleme Tarihi:

İlanla, 5 yaşındaki oğlunu arıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2009 10:15

Reyhan Ç, 11 ay önce kaybolan 5 yaşındaki oğlu Semih Ç'yi bulabilmek için gazeteye ilan verdi.

Haberin Devamı

Reyhan Ç, devlet memuru olduğunu ve evliliği boyunca eşinin ailesiyle Maltepe'de yaşadığını anlattı.


Eşinin “adam öldürmek” suçundan 2007 Ekim ayında cezaevine girmesinin ardından kayınvalidesiyle sorun yaşamaya başladığını kaydeden Ç, bunun üzerine
oğlu Semih Ç. ile Kartal'da oturan ailesinin yanına taşındığını söyledi.


Reyhan Ç, oğlu Semih'i, özlem gidermeleri için haftada iki gün eşinin ailesine gönderdiğini ifade ederek, “Oğlum, 24 Mart 2008'de kayboldu. Oğlumu, babaannesi haftalık görüşme için aldı ve bir daha getirmedi. Oğlumu, babaannesi Cevriye Ç. kaçırdı” dedi.

Küçük Semih'in kaybolmasının ardından polise ve Cumhuriyet savcılığına başvurduğunu belirten Reyhan Ç, şöyle konuştu:
“Yasal olarak yapılabilecek her şeyi yaptım. Yasalar da bir yerde tıkanıyor. Babaanne hakkında yakalama kararı çıktı ama bir yıldır oğluma kavuşamadım. 11 aydır oğlumun ne sesini duyabildim ne yüzünü görebildim. Sesimi duyurmak için de gazeteye ilan verdim, birileri belki görür de haber verir diye düşündüm. Oğlumu gören varsa haber versin. Oğlum sağlıklı mı iyi durumda mı bilmek istiyorum. Artık bir an önce yavruma kavuşmak istiyorum.”

Haberin Devamı

Oğlunun kaçırılmasının ardından boşanma davası da açtığını ifade eden Reyhan Ç, uzun süredir eşiyle görüşmediğini söyledi. Reyhan Ç, şu anda eşinin ailesinin, adreslerini değişikliği nedeniyle nerede yaşadığını bilmediğini kaydetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!