Ä°DO'dan Ramazan kavgası açıklaması

Güncelleme Tarihi:

İDOdan Ramazan kavgası açıklaması
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 26, 2012 17:15

İDO, iftar saatleri öncesinde yoğunluk nedeniyle çıkan sorunlar hakkında açıklama yaptı. Bir de İstanbullulara ek sefer müjdesi verdi. İşte o açıklama:

Haberin Devamı

Ä°stanbul’da gerek köprü bakım çalışmaları, gerekse yaz sezonu ve Ramazan ayında bilhassa iftar saatleri öncesinde yaÅŸanan yoÄŸunluk dolayısıyla, özellikle KabataÅŸ-Bostancı, Bakırköy –Kadıköy ve Bakırköy-Kadıköy-Bostancı hatlarımızda sefer başına karşıladığımız yolcu kapasitesini aÅŸan bir taleple karşılaÅŸmaktayız.Â

Bugün bazı gazetelerde ve internet sitelerinde yer alan ve 25 Temmuz 2012 tarihinde Kabataş iskelemizde 18:30 ve 19:00 seferlerinin kapasiteleri dolduğu için turnikelerin kapatılmasıyla ilgili tartışmalara değinen haberler, bu yoğunluk durumuyla ilgilidir. Yolcular ile personel arasında yaşanan bu tartışmalarda, bazı haberlerde belirtildiği şekilde bir kavga olayı gerçekleşmemiştir.

İDO olarak aşırı yolcu talebinin iç ve dış hatlara yansımasından dolayı filomuzdaki gemilerin durmaksızın çalıştığını ve gemilerimizin limitli kapasiteleri olduğunu kamuoyuna belirtmek isteriz.

Haberin Devamı

25 Temmuz 2012 tarihinde yaÅŸananlardan sonra, KabataÅŸ Hattına çalışan gemi tiplerinin deÄŸiÅŸtirilmesi ve ek seferler konulması için çalışma yapan Operasyon Müdürlüğümüz sefer programında yoÄŸunluÄŸa uygun deÄŸiÅŸikliklere gitmiÅŸtir. Â

Buna göre bugün 18:15 de 350 yolcu kapasiteli bir gemimiz tarife harici Kabataş – Bostancı  ek seferini yapacaktır.

Ayrıca 17:30 Bakırköy – Kadıköy, 18:00 Bakırköy – Kadıköy, 18:50 Bakırköy – Kadıköy – Bostancı, 19:50 Bakırköy – Kadıköy – Bostancı rotalarında tarife harici ek seferler yapılacaktır.

Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyururuz.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!