Herkesin gözü önünde dövüp kaçırdılar! Adli kontrolle serbest kaldılar

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2022 11:24

İstanbul Küçükçekmece D-100 Karayolu'nda 9 bin lira borcunu ödemediği gerekçesiyle Erhan Metin'i herkesin gözü önünde darbederek otomobille kaçıran şüpheliler Ferhat ve Fırat Ö.'nün sabıka dosyalarının kabarık olduğu ortaya çıktı. Akraba olan şüphelilerin kasten yaralama, uyuşturucu madde kullanmak, nitelikli dolandırıcılık gibi suçlardan toplam 11 suç kayıtları olduğu tespit edildi.

Haberin Devamı

Yeşilova Mahallesi, D-100 yan yolda geçen pazartesi günü saat 15.00 sıralarında Erhan Metin, yanına yaklaşan bir otomobilden inen Ferhat ve Fırat Ö.'nün saldırısına uğradı. Metin’i sokak ortasında tekme ve yumruklarla darbeden saldırganlar, zorla otomobile bindirerek kaçırdı.

Saldırıyla ilgili yapılan soruşturmada, Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri şüphelilerin kimliklerini belirledi. Polis, akraba oldukları belirtilen şüphelileri Esenyurt'ta bulunan dükkanlarında gözaltına alırken Erhan Metin'i de kurtardı. Şüphelilerin çalışanları olduğu öğrenilen Metin'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

TOPLAM 11 ADET SUÇ KAYITLARI VAR

Ferhat Ö.'nün 'uyuşturucu madde kullanmak' ve 'trafik güvenliğini tehlikeye sokmak' suçlarından toplam 6, Fırat Ö.'nün ise 'uyuşturucu madde kullanma', 'kasten yaralama', '6136 sayılı kanuna muhalefet' ve 'nitelikli dolandırıcılık' suçlarından 5 kaydı olduğu ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Herkesin gözü önünde dövüp kaçırdılar Adli kontrolle serbest kaldılar

SERBEST BIRAKILDILAR

Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine çıkarılan şüpheliler Ferhat ve Fırat Ö. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!