"HAMÄ°LE EŞİMÄ° DOKTORA BÄ°LE GÖTÜREMÄ°YORUM"

Güncelleme Tarihi:

HAMİLE EŞİMİ DOKTORA BİLE GÖTÜREMİYORUM
OluÅŸturulma Tarihi: Eylül 22, 2011 04:00

Eski eşine ödediği 22 bin liralık nafakanın düşürülmesi için mahkemeye başvuran Emre Matraş: "Elektrik ve su paramı ödeyemiyorum. Hamile eşimi doktora bile götüremiyorum!"

Haberin Devamı

Matraş Deri'nin veliahtı Emre Matraş, eski eşi Hale Keleş'e, boşanırken 2 milyon dolar tazminat, aylık da 22 bin lira nafaka ödemeyi tahahhüt etmişti. Maddi anlamda krize giren Matraş, aylık 22 bin liralık nafakanın düşürülmesi için dava açtı. Bugün görülecek olan dava öncesi Emre Matraş içinde bulunduğu durumu Sabah gazetesinden Başak Çokan'a anlattı. 

SES KAYITLARI VERECEK

"Eski eşim, her ay 22 bin lira alıyor. Bense burada elektrik ve su paramı ödeyemiyorum. Eşim Yeşim (Erçetin Matraş) 4 aylık hamile. İstediklerini yerine getiremiyorum. Eşimi doktor kontrolüne bile götüremiyorum! Hale Keleş'ten boşanmak için bozuk psikoloji ve baskıyla imzaladığım tazminat sözleşmesi yüzünden aç kalıyorum! Mallarıma haciz konuldu!" Matraş, tazminat miktarının düşürülmesi için açtığı dava çerçevesinde eşinin evlilikleri süresince kendisine sadık olmadığına dair belge ve ses kayıtlarını da mahkemeye sunacak.

                            Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!