Hafta sonu hava nasıl olacak? 11-12 Ocak hava durumu

Güncelleme Tarihi:

Hafta sonu hava nasıl olacak 11-12 Ocak hava durumu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 10, 2020 18:39

Hafta sonu tatili öncesi hava durumu araştırmaları hız kazandı. Özellikle son günlerde yoğun sağanak yağışa maruz kalan vatandaşlar, cumartesi ve pazar günü tatillerini planlamak için Meteoroloji'nin yayımladığı en son tahminleri sorguluyor. Peki, hafta sonu hava nasıl olacak?

Haberin Devamı

Marmara Bölgesi'nde sıcaklığın mevsim normalleri civarında olacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor. Diğer bölgeler için ise son tahminler belli oldu. İşte, il il 11-12 Ocak en son hava durumu tahminleri...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları ile Ordu çevrelerinin yağmurlu, Artvin’in iç kesimleri ile Kars ve Ardahan çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Marmara ile iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.

Haberin Devamı

Hafta sonu hava nasıl olacak 11-12 Ocak hava durumu

Hafta sonu hava nasıl olacak 11-12 Ocak hava durumu

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!