‘Gürsu Ulaşan öldüğüyle kalmasın’

Güncelleme Tarihi:

‘Gürsu Ulaşan öldüğüyle kalmasın’
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2016 21:55

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Fizik Tedavi Bölümü Eczanesi’nde teknisyen olarak görev yapan Enver Türkmen, tarafından 3 arkadaşı ile öldürülen eczacı Gürsu Ulaşan’ın cenazesi gözyaşları arasında toprağa verildi.

Haberin Devamı

Annesinin tabutuna sarılan Elif’i, yakınları güçlükle sakinleştirdi. Gürsu Ulaşan’ın Polonya’da okuyan oğlu Okan ise cenazeye gelemedi. Taziyeleri kabul eden kardeşi Güven Ulaşan, “Bu basit bir cinayet olayı gibi kalmamalı. Yetkililerin eczacılarla ilgili şebekeyi ortaya çıkarmalarını istiyoruz” dedi.  Ankara Eczacı Odası ve İstanbul Eczacı Odası yetkilileri ile çok sayıda eczacı da yakalarına siyah kurdele takarak cenazeye katıldı. Ulaşan, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Anadolu Kavağı Mezarlığı’nda toprağa verildi.

‘Gürsu Ulaşan öldüğüyle kalmasın’

TEHDİT EDİLİYORDU

ABLASI Gürsu Ulaşan’ın birkaç kez tehdit edildiğinden bahsettiğini söyleyen Güven Ulaşan, “Ablam bana tehditten bahsetmişti. Şahsın çekmecesinde silah bulundurduğundan da bahsetti. Oradaki bazı eczacıların göz yumduğundan da bahsetti. Gerçeklerin ortaya çıkarılmasını istiyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!