Gülriz Hanım coştu bir kere

Güncelleme Tarihi:

Gülriz Hanım coştu bir kere
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2008 00:00

Gülriz Sururi'nin son hedefi Cem Yılmaz'ın "AROG" filmi oldu.

Deniz Akkaya'yı "Güzel bacak oyun kurtarmaz" diye eleştiren, Ali Poyrazoğlu için de "Pardon o tiyatrocu mu" diyen Gülriz Sururi'nin son hedefi Cem Yılmaz'ın "AROG" filmi oldu.
Gülriz Sururi, geçtiğimiz günlerde bir televizyon programına katılmış, programın diğer konuğu Deniz Akkaya'nın tiyatroda rol almasını "Güzel bacak oyun kurtarmaz" diye eleştirmişti. Sururi, aynı programda Ali Poyrazoğlu için de "Pardon, Ali Poyrazoğlu tiyatrocu mu? Ben onun tiyatro yaptığını bilmiyordum" demişti. Sururi'nin son hedefi ise Cem

Gülriz Hanım coştu bir kere
Yılmaz'ın yeni filmi "AROG" oldu.
Haber kanalı 24'te Hakan Çelik'in sunduğu "Hafta Sonu Moderatörü" programına katılan Sururi, "AROG çok kötü, hiç beğenmedim. Bin yıldan beri, neredeyse çocukluğumdan beri seyrettiğim Taş Devri ya da günümüz Amerikalısının Afrika'nın ilkel yerlerinde bir maceraya atılması falan... Bunlar artık çocuk filminden öteye gitmiyor. Vallahi 'Dünyayı Kurtaran Adam'da Cüneyt Arkın'ı seyretmeyi tercih ederim. 'Son Padişah' (Osmanlı Cumhuriyeti) çok kusursuz, harikulade değil. Fakat çok doğru, düzgün, çok akıllıca yapılmış proje" diye konuştu.
Cem Yılmaz'ın son filmi "AROG", geçtiğimiz cuma günü vizyona girdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!