Güllerin Savaşı 65. bölüm fragmanında neler oluyor?

Güncelleme Tarihi:

Güllerin Savaşı 65. bölüm fragmanında neler oluyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2016 10:13

Güllerin Savaşı 65. yeni bölümüyle Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de. Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Güllerin Savaşı'nda Cihan'ın cenazesi Gülfem ve Gülru'yu tek bilek yapacak. Cihan'ın ölümünden sonra Gülru ve Gülfem hayatlarına nasıl devam edecek? Güllerin Savaşı 65. yeni bölüm fragmanıyla karşınızda.

Haberin Devamı

Kanal D ekranlarının sevilerek izlenen dizisi Güllerin Savaşı'nda, Gülru, Cihan'ın defininde Gülfem'e güç verecek. Güllerin Savaşı 65. bölümüyle üzücü olaylar olsada yaşamın nasıl devam ettiğini yansıtacak. Güllerin Savaşı, Cumartesi akşamı herkesi ekrana kilitleyecek.

Güllerin Savaşı 65. bölüm fragmanında neler oluyor


SAVAŞIN İLK KAYBEDENİ CİHAN!

Gülru, Gülfem'i bitirmek için son kozunu oynar. Gülfem'in ortaya çıkan kimliği, onu derinden sarsar ve çevresinin ona bakışını değiştirir. Gülru, sonunu düşünmeden attığı adımla, Cihan'ın sevgisini de kaybeder.

Gülfem'in yanında yer alan Cihan, Gülru'nun yaptıklarına inanamaz. Eve geldiğinde Gülru, Sevgi ve Gülfem'in tartışmasına şahit olan Cihan, öğrendiği gerçekler karşısında daha fazla savaşamaz ve hayata veda eder.

Güllerin Savaşı 65. bölüm fragmanında neler oluyor


GÜLLERİN SAVAŞI 65. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Haberin Devamı

Cihan'ın ölümü Gülru ve Gülfem'i yine bir araya getirecek. Gülru'nun Gülfem'e olan desteği onları tek bilek yapacak. Merak edilen ise bundan sonra ne olacağı. Hangisi evden gidecek ? Gülfem mi, Gülru mu? Ömer ve Gülru'nun aşkına ne olacak? Gülru sevgisini itiraf edecek mi? Cihan'ın ölümünden sonra Sevgi ne yapacak? Bütün soruların cevabı 65. bölümde.

GÜLLERİN SAVAŞI 65. BÖLÜM FRAGMANI!

BAKMADAN GEÇME!