Geride 3 hamile eş bıraktılar

Güncelleme Tarihi:

Geride 3 hamile eş bıraktılar
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2010 00:00

Batman’da teröristlerin açtığı ateş sonucu hayatını kaybeden astsubay ve Van’da trafik kazasında yaşamlarını yitiren iki polisin cenazeleri dün son yolculuklarına uğurlandı.

VAN’ın Başkale İlçesi Albayrak Köyü yakınlarında, görev dönüşü meydana gelen trafik kazasında şehit olan polis memurları Ersin Yılmaz ile Ramazan Arslan, Van Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlenen törenin ardından doğum yerlerine uğurlandı. Törende ikinci çocuğuna hamile olan şehit polis Ersin Yılmaz’ın eşi Sevinç Yılmaz ile Ramazan Aslan’ın hamile eşi Nilgün Aslan ayakta durmakta zorluk çektiler. Şehit polislerin Türk Bayrağı’na sarılı tabutları bir süre arkadaşlarının omuzları üzerinde taşındı. Törenin ardından, Ersin Yılmaz’ın cenazesi Ankara’ya, Ramazan Arslan’ın cenazesi ise Samsun’a gönderildi.
Öte yandan Şırnak’ta askeri birlikten çıkan sivil minibüse yapılan ve 3 askerin yaralanmasıyla sonuçlanan silahlı saldırının ardından bölgede başlatılan operasyonda bir terörist ölü, bir terörist ise yaralı olarak ele geçirildi. Yaralı terörist askeri helikopterle operasyon bölgesinden alınarak, hastaneye ulaştırıldı.

Astsubaya gözyaşı

BATMAN’ın Kozluk İlçesi kırsalında önceki gün devriye gezen askeri araca teröristlerin açtığı ateş sonucu şehit olan Astsubay Üstçavuş Süleyman Gür’ün (30) cenazesi, dün askeri uçakla Antalya Gazipaşa Havaalanı’na getirildi. Şehidin Türk bayrağına sarılı naaşını askerler omuzlarına aldı ve “Kahrolsun PKK” sloganları arasında ambulansa taşıdı. Şehidin 2 aylık hamile olan öğretmen eşi Sibel Gür baygınlık geçirdi. Gür’ün cenazesi Korubaşı Köyü Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!