Geçen hafta bunlar konuşuldu

Güncelleme Tarihi:

Geçen hafta bunlar konuşuldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2007 00:00

Geçen haftanın en çok konuşulan haberleri listesinde, Deniz Seki'nin haber spikerliği birinci sırada yer aldı.

Haberin Devamı

Geçen hafta bunlar konuşuldu

 

 

 

 

Seda Sayan'ın Tamer Karadağlı'yla ilgili aşk kokan açıklamaları, Hande Ataizi'nin 'Üzerimde Cassandra laneti" var demesi gündemde uzun süre kaldı. Nilay Dorsa'nın ise Bülent Ersoy'a yumurtalıklarını vereceğini söylemesi Ersoy'un, "Çocuk özlemim yok" diye açıklama yapmasına neden oldu.

1- Teröristler yakalandı, pardon yaralandı

Şarkıcı Deniz Seki, müzik kanalı Kral TV'de ana haberleri sununca, olanlar oldu. Seki haberleri sunarken, "Teröristler yakalandı, pardon yaralandı" diyince, CHP Amasya Milletvekili Hüseyin Ünsal, konuyu Meclis'e taşıdı.

2- Skor mu o 5500

NTV'de yayınlanan "Haydi Gel Bizimle Ol" programının yorumcularından Aysun Kayacı, program konuğu Çetin

/images/100/0x0/55eab9f0f018fbb8f892c86d
Altan'ın, "Bir adamın erkekliği aşağı yukarı 5 bin 500'dür. Bunun mastürbasyona gideni var, bilmem ne..." sözlerini anlamadı. Kayacı'nın, "Ben anlamadım" demesi günlerce gündemden düşmedi.

İşte o diyalog:

Çetin Altan: "Bir erkeğin erkekliği aşağı yukarı 5500'dür. Kesin bu aşağı yukarı.Bunun mastürbasyona gideni var, bilmem ne..."

Haberin Devamı

Aysun Kayacı: Ben anlamadım. Anlamış numarası yapamayacağım.

Pınar Kür: Demek istiyor ki, ben sana söyleyeyim: Kadınların cinsel açıdan imkanları çok daha fazla, erkeklere nazaran.

Aysun Kayacı: Skor mu o 5500...

Müjde Ar: Skor değil. Yani bir erkeğin bütün hayatı boyunca 5500 kere şansı var.

Aysun Kayacı: Ha okey...

Geçen hafta bunlar konuşuldu
3- Tamer'i izlerken yerimde duramıyorum

"Fedai" dizisinde birlikte rol almaya başladıktan sonra Tamer Karadağlı ile aralarındaki aşk dedikoduları çıkan Seda Sayan'ın, "Tamer'i dublaj yaparken izledim, çok başarılı. İki kere daha izlersem aşık olurum. Onda kadınları etkileyen bir şey var. Tamer'i izlerken yerimde duramıyorum" sözleri gündemde uzun süre kaldı.

Haberin Devamı

4- MSN oyunu

Eski sevgili Şule Gürses, sunucu Vatan Şaşmaz'ın evlenmek üzere olduğu Emel Sayın'ın yeğeni Nergis Mizanoğlu'nun adıyla MSN'e üye olup Şaşmaz'la yazışınca hem karakolluk oldu hem gazetelere haber.

5- Lanetlendiğini düşünüyor!

Hande Ataizi'nin, "Yunan mitolojisindeki Cassandra Tanrılar tarafından lanetlenmiştir. Her şeyi önceden görür, bilir ama kimse ona inanmaz. Benim üzerimde de onun laneti var. Biliyorum ki güzel bir ilişki olacak, biliyorum ki her şey iyi gidecek, fakat bütün ilişkim boyunca zamanım ona kendimi izah etmekle, onun bana inanmasını sağlamakla geçiyor" açıklaması günlerce konuşuldu.

6- Tazminat istedi kendi ödedi

"Bakır Kraliçesi" Sema Aktaş'ın oğlu Ali Ramazanoğlu, kendisinden 2.6 milyon YTL isteyen eşi Tuğçe Tan'dan boşandı. Mahkeme, 2.6 mliyon YTL isteyen Tuğçe Tan'ın, Ali Ramazanoğlu'na 5 bin YTL manevi tazminat ödemesine karar verince gazeteler haberi 'Beş kuruş alamadı' diye duyurdu.

Haberin Devamı

/images/100/0x0/55eab9f0f018fbb8f892c871
7- Yumurtalıklarımı veririm!

Nilay Dorsa, "Bülent Ersoy'un eşi Armağan Bey, bir süre sonra haklı olarak çocuk isteyecek. O da baba olmak isteyecektir. Bu da mümkün olamayacağı için ve ben de kesinlikle evlenmeyeceğimden Bülent Hanım'a o mutluluğu tattırabilirim. Hiç üzülmesin, ben Bülent Hanım'a yumurtalıklarımı veririm" diyince gündemin ilk sıralarına yerleşti.

8- Yerine geçmemden korktu

Perihan Savaş, "Hayatımda ilk Altın Kelebek ödülümü almaya gittiğimde yaşadıklarımdan dolayı çok üzüldüm. Ben, Kadir İnanır, Tarın Akan ve Türkan Şoray, 'yılın umut vaat eden sanatçı' ödülü aldık. Dörtlü resim çekilecekti, ama Türkan Hanım bizimle hiç resim çektirmedi. O, benim kendisini yerinden edeceğimi sanmış. Erkeklerin arasında tek kadın olmak istiyormuş, o yüzden de beni istememiş" diye konuştu.

Haberin Devamı

9- Kız güzellik yarışmasına katılmış

Behzat Uygur, 3 yaşındayken başına gelen olayı paylaşınca dikkatleri üzerine çekti: "Yeşil gözlü uzun saçlı bir çocukmuşum. Kız çocuğu gibi. Kızlar kategorisinde beni yarışmaya soktular ve birinci oldum."

10- Haftanın üzücü haberi

Çağla Şıkel'in 59 yaşındaki babası Hüseyin Şıkel işyerinde hayatını kaybetmesi haftanın üzücü haberleri arasında yer aldı. Kalp krizi geçirdiği belirlenen babasının ölüm haberini duyunca işyerine koşan Çağla Şıkel'i sevgilisi Emre Altuğ yalnız bırakmadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!