‘Fezlekeyle bu mesele kapanmaz’

Güncelleme Tarihi:

‘Fezlekeyle bu mesele kapanmaz’
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2021 07:00

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, partisinin grup konuşmasında 128 milyar dolar tartışmasına ilişkin, “128 milyar doları ne yaptınız, neden sattınız, ne kadara sattınız, kime sattınız? Ana Muhalefet Partisi Genel Başkanı’na, fezleke düzenleyerek bu meseleyi kapatamazsın” dedi.

Haberin Devamı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 128 milyar dolar tartışmasına ilişkin partisinin grup toplantısında şunları söyledi: “128 milyar doları açıklayacağız diye 128 ayrı masal anlatıyorlar. Eğer gerçekten de kaybolan bir şey yoksa o 128 milyar doları yerine koyun da hep birlikte görelim. Millet soruyor, sen de çıkıp cevap vereceksin. Büyük illüzyonist Sayın Erdoğan’ın becerikli ellerinde, memleket adeta bir kayıplar ülkesi oldu. Aşılar kayıp. Gri pasaportla yurtdışına gönderilen belediye görevlileri kayıp. Ege’de adalar. Milletin derdine düşenler için demokrasi kayıp. Kadınlarımızın mutluluğu, gençlerimizin umudu kayıp. Ahlak kayıp, vicdan kayıp, ciddiyet kayıp. AK Parti iktidarının, kaybettirdiklerini unutturmayacağız. Milletimiz hayatını yaşamıyor, hayatta kalmaya çalışıyor. Türkiye için asıl şahlanış, sizin iktidardan gittiğiniz o anda başlayacak. Bir vatandaşımızın söylediği gibi: ‘Patates soğan, güle güle Erdoğan.’

Haberin Devamı

Sayın Erdoğan’ın ekonomi gurusu danışmanlarından biri çıkıyor; ‘Öyle bir para hiç olmadı’ diyor. Bir diğeri, ‘Pandemide şu kadar dağıttık’ diyor. Durum şu: ‘Ağaç nerede? Balta kesti. Balta nerede? Suya düştü. Su nerede? İnek içti. İnek nerede? Dağa kaçtı. Dağ nerede? Yandı, bitti kül oldu.’ Ana Muhalefet Partisi Genel Başkanı’na fezleke düzenleyerek, bu meseleyi kapatamazsın.”

‘Fezlekeyle bu mesele kapanmaz’
Bazı İYİ Partili vekiller toplantıya bu maskelerle katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!