Faslı turist kadın otel odasında öldürüldü

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2017 19:40

İstanbul'a turist olarak gelen 32 yaşındaki Faslı El Bouzekkaoui Ghızlame, Beyoğlu'ndaki otel odasında öldürüldü. Faslı kadının katil zanlısı Iraklı kocası Nawwar Ghassan Ibraheem Al-Qaysı(36) olaydan sonra yanlarındaki çocuğunu alarak yurt dışına kaçtığı belirlendi. Polis, interpolden kırmızı bülten çıkarmak hazırlıklara başladı.

Haberin Devamı

Faslı El Bouzekkaoui Ghızlame, geçtiğimiz Cumartesi günü Beyoğlu İstiklal Caddesi'ndeki bir otele Iraklı eşiyle birlikte yerleşti. Odayı 4 günlüğüne kiralayan çift parayı da peşin olarak verdi. Faslı kadın odadan hiç çıkmadı. Otelden ayrılacaklarını söyledikleri tarihte ayrılmayınca otel görevlileri odayı aradı. Telefona yanıt verilmeyince görevliler kapıyı çaldı ancak açan olmadı. Bunun üzerine polise haber verildi. Otel görevlileri polis nezaretinde odayı açtı. Odaya giren polisler Faslı kadını ölü buldu.

YURTDIŞINA KAÇTIĞI BELİRLENDİ

Savcı ve olay yeri inceleme ekipleri ceset üzerinde incelemelerde bulundu. Olayın cinayet olduğu belirlendi. Cesedin büyük ölçüde bozulması nedeniyle nasıl öldürüldüğü tam olarak belirlenemese de boğularak öldürüldüğü ihtimali ağırlık kazandı. Yaklaşık 4 saat süren incelemenin ardından ceset otopsi için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Polis güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. İnceleme sonucu Faslı kadının Iraklı eşinin ilk gece kaldıktan sonra otelden ayrıldığı belirlendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!