Evet diyen ünlüler

Güncelleme Tarihi:

Evet diyen ünlüler
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2000 00:00

Haberin Devamı

Evlilik zaten zor bir iş, bir de söz konusu olan ünlülerin evliliği olunca, zorluk ikiye katlanıyor. Gelinlik hangi modacıdan çıkacak, kaç davetli çağrılacak, nerede yapılacak gibi sorular ister istemez ünlülerin kafasını meşgul ediyor... İşte ‘‘milenyum öncesi’’ 99'u evlilik yılı yapan Hollywood starları ve şöhretli Türkler...

Vanessa Williams-Rick Fox

Şarkıcı, oyuncu ve eski güzellik kraliçesi 36 yaşındaki Vanessa Williams ile Los Angeles Lakers oyuncusu Rick Fox, bir sene önce Fox'un eski sevgilisi olan top model Tyra Banks tarafından tanıştırılmışlar ve evlenmişlerdi. New York Manhattan'daki Church of the Holy Trinity'de yapılan düğün töreninde, Williams Vera Wang'ın beyaz satenden kabarık bir gelinliğini giydi. Düğünde çifte, Williams'ın eski kocasından olan üç çocuğu da eşlik etti.

Helen Hunt- Hank Azaria

Oscar'lı oyuncu 36 yaşındaki Helen Hunt ile rol arkadaşı 35 yaşındaki Hank Azaria'nın beş yıllık ilişkileri, geçtiğimiz aylarda bir sürpriz düğünle sonuçlandı. Çiftin Los Angeles'daki evine davet edilen 100 kadar konuk, sadece bir barbekü partisi olacağını zannederken, karşılarında gelinle damadı görünce çok şaşırdılar. Şaşaalı Hollywood düğünlerine benzemeyen bu nikahta, Hunt da çıplak ayaklı bir gelin oldu.

Courteney Cox-David Arquette

12 Haziran'da San Francisco'nun Grace Chapel'inde evlenen 35 yaşındaki Cox ile 28 yaşındaki Arquette'nin düğünleri çok klasik olmasına rağmen, nikah davetiyeleri ve evlilik teklifi bir hayli ilginçmiş. Mesela davetiyelerde Arquette bir köstebek olmuş ve Cox da sarı bir perukla poz vermiş. Davetliler arasında da Jennifer Aniston, Brad Pitt ve Nicholas Cage gibi ünlüler de varmış.

Don Johnson-Kelley Phleger

29 Nisan'da San Francisco'da küçük bir otele gelen 85 misafir, 50 yaşındaki Johnson ve 31 yaşındaki Phleger'in düğününe geldiklerini bilmiyorlardı. Üç yıl önce tanışan çift, Vietnam yemekleri eşliğinde küçük ve sade bir seremoni ile evlendiler. Gelinin ilk, damadın ise beşinci evliliğinin sırrını paylaşan üç kişiyse, Johnson'un oğlu ve kızı ile damadın şahidi Robert Wagner'di.

Juliette Lewis - Steve Berra

Geçen Ekim ayında toplam altı kişinin huzurunda evlenen 26 yaşındaki Lewis ve 26 yaşındaki Berra iki yıldır inişli-çıkışlı bir ilişki yaşıyorlardı. California'da bir şelalenin yanında yapılan sade nikah töreninde, tabii ki çifti tanıştıran Lewis'in kızkardeşi Brandy de vardı.

Jean-Claude Van Damme - Gladys Portugues

1986 ve 1993 yılları arasında evli olan 39 yaşındaki Van Damme ile 42 yaşındaki body'ci Portugues, 26 Haziran'da Belçika'da 130 kişilik bir arkadaş ve davetli topluluğu önünde yeniden evlendiler. Tabii ki çiftin iki çocuğu da bu gruba dahildi. Antika taşlarla süslü, kabarık bir gelinlik giyen ve duvağını başındaki taçla tutturan Portugues, düğünden sonra Van Damme hayranlarının tepkisiyle karşılaştı. Çift, balayına çıktıklarında çocuklarını da yanlarına aldılar.

Victoria Adams - David Beckham

4 Haziran'da 29 kişinin şahitliğinde İrlanda'da evlenen 24 yaşındaki Beckham ile 25 yaşındaki Adams, düğün boyunca davetlilere Spice Girls şarkıları dinlettiler. Nikahtan sonraki partide ise 230 kişi vardı ve çılgınca eğlendiler. Adams 80 bin dolarlık Vera Wang gelinliğiyle çok güzeldi ama, iki yıldır flört eden çiftin düğün resimlerini 1.6 milyon dolara satması da büyük tepkilere neden oldu.

Reese Witherspoon - Ryan Phillippe

23 yaşındaki gelinle 25 yaşındaki damat, bebeklerinin doğumundan üç ay önce, 6 Mayıs'ta South Carolina'da küçük bir kilisede evlendiler. Witherspoon'un 21. doğumgününde tanışan çift, iki yıl içinde evlenmeye karar verdiler. Ama düğünden dört ay sonra doğan kızları uğruna şimdi sinema kariyerlerini bırakıp ücra bir kasabaya yerleşmeye niyetliler.

Princess Caroline - Prince Ernst August

23 Ocak'ta 45 yaşındaki Prens Ernst ile 42 yaşındaki Caroline, Monaco'da Salon des Glaces'de, beş çocuklarının huzurunda evlendiler. Çiftin geçtiğimiz Haziran'da bir de ortak çocukları doğdu. Ancak, düğünde bulunamayan baba Prens Ranier'in, orada olmamasının sebebi neden sonra anlaşıldı. Meğerse, Caroline babasına evlendiğini, evlendikten bir hafta sonra söylemiş.

Prince Edward - Sophie Rhys-Jones

Geçtiğimiz Haziran'da, 500 yıllık St. George Kilisesi'nde 560 davetlinin huzurunda evlenen çiftin her ikisi de 35 yaşında. Düğünde Ana Kraliçe'nin de hoşlanacağı bir müzik türü olan ‘‘twist’’ çalındı ve birbirinden lezzetli yemekler servis edildi. 1993'te tanışan çiftin birbirlerini çok sevdikleri ve düğün boyunca şakalaştıkları da gözlerden kaçmadı.

Raquel Welch - Richie Palmer

59 yaşındaki oyuncu Welch ile 46 yaşındaki pizzacı sevgilisi Palmer, 17 Haziran'da gelinin şatosunda 220 davetli huzurunda evlendiler. Welch'in 40 yaşındaki oğlu Damon'da annesini cici babasına teslim etti.

Üç yıl boyunca flört eden ve birlikte yaşayan çiftten, gelinin dördüncü, damadın ise ilk evliliği...

Mark Vanderloo-Esther Canadas

22 yaşındaki ünlü model Canadas ile 31 yaşındaki meslektaşı Vanderloo, 10 Haziran'da İtalya'daki 900 yıllık Vallombrosa Kilisesi'nde birbirlerine ‘evet’ dediler. 150 kişilik düğünde gelin Donna Karan'ın beyaz ipek bir gelinliğini giydi ve kocasının elini bir kez bile bırakmadı. Son gelen haberlere göre çift toplam sekiz çocukları olsun istiyormuş...

Oktay Derelioğlu - Sezer Çakır

Büyük olaylar yaratan, futbol takımlarını bile birbirine sokan bu evlilik, 4 Haziran'da, futbolcu Oktay'ın Sarı Konaklar'daki evinde ve tamamen aile arasında gerçekleşti. Ama düğünden sonra bile çiftin hakkında çıkan yorumlar ve dedikodular bitmek tükenmek bilmedi...

Hakan Şükür - Beyda Sertbaş

Futbol camiasından bir düğün daha. 10 Haziran'da Hilton otelinin havuzbaşında yapılan çok görkemli bu düğünde, gelin Sertbaş Ahmet Eraslan imzalı şaşaalı bir gelinlik giydi. Düğünde Türkiye'nin futbol ve sanat camiasının bütün ünlüleri olduğu kadar mafya babaları bile vardı.

Ceylan Saner - Selim Tekeli

Ünlü manken Saner ile inşaat mühendisi sevgilisi Tekeli, 22 Haziran'da İstanbul Tenis Klübü'nün bahçesinde evlendiler. Davetliler tabii ki en çok podyum dünyasındandı.

Berhan Şimşek - Burçin Atılgan

Ünlü karakter oyuncusu Şimşek ile Kanal 6 Ana Haber Bülteni spikeri Atılgan, 11 Temmuz'da Polat Renaissance otelinin havuzbaşında yapılan kalabalık bir düğünle evlendiler. Çift o kadar heyecanlıydı ki, onların bu stresi düğünden sonra günlerce konuşuldu.

Halit Akçatepe - Rezzan Sarıçam

60 yaşındaki tiyatrocu Akçatepe ile 23 yaşındaki meslektaşı Sarıçam, 15 Ağustos'ta Bahçelievler Belediye Tiyatrosu'nda şanlarına yakışır bir törenle evlendiler. Her ne kadar yaş farkı sorun olur dendiyse de, onlar gayet mutlu görünüyorlar.

Kayahan-İpek Tüter

Aralarında neredeyse 30 yaş fark bulunan Kayahan ve vokalisti Tüter, beş yıllık ilişkiden sonra 2 Ekim'de Gömeç'de evlendiler. Davetliler, yemekler, yaşanan aile içi olaylar günlerce konuşuldu.

Kibariye-Mehmet Ali Küçükbalçık

Kocasından boşandıktan sonra 18'lik sevgilisiyle 20 Kasım'da Göztepe'deki evinde evlenen Kibariye, ne aradaki yaş farkına ne de çıkan dedikodulara kulak asmıyor. Çift şimdi her gece bir başka mekanda eğleniyor...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!