Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 6. bölüm fragmanı | İlyas'a ne olacak?

Güncelleme Tarihi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 6. bölüm fragmanı | İlyasa ne olacak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2015 17:07

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 6. bölüm fragmanıyla karşınızda."Namını kaybedersen her şeyini kaybedersin!" diyen Çakırbeyli hem ailesini hemde namını koruyabilecek mi?

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00'de ATV'de.

'EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ' YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Hızır Çakırbeyli dost bildiği düşmanlarına hayatlarının en zor günlerini yaşatacak. 2 ay yaşadığı esaretten sonra özgürlüğüne kavuşacak. Çakırbeyli için Ünal Kaplan'ın masasında dönen olaylardan daha büyük bir sorunu vardır.

KARDEŞİ İLYAS'A NE OLACAK?

Çakır'ın kafasını kurcalayan soru adaletine inandığı Şahin Ağa'nın kardeşi İlyas'la ilgili ne hüküm vereceğidir. Mahremine uzanan el mi yoksa o eli büken kişi mi alacaktır nasibini? Ünal Kaplan, Şahin Ağa'nın önderliğinde kurulan mahkemeye karşıdır.

EVDE SORUNLAR GİTTİKÇE ARTIYOR

Babasının başka bir kadınla ilişkisi olduğunu öğrenen Zeyno bu durumu kabullenecek gibi değildir. Hızır esaretten kurtulsada evdeki gerilim ona huzuru buldurmayacak.

Haberin Devamı

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 6. BÖLÜM FRAGMANI İZLE!

Haberin Devamı

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 5. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Devlet adamını öldürdüğü zannedilen Hızır Çakırbeyli cezaevine girer. Nefes alması birle Ünal Kaplan'ı ve masasındakileri tedirgin eder. Dost bildiği insanların onun için kurduğu pusular hapiste de devam eder. Hızır'ı koruyan Şahin Ağa'nın yanından alınıp başka bir koğuşa geçirilen Çakırbeyli'yi öldürmeye çalışırlar fakat başarılı olamazlar.

NAZLI'NIN BEBEĞİNE NE OLDU?

Hızır'a oyun oynayanlar arasına sevdiği kadın Nazlı'da katıldı. Hızır'ın teyze kızı Hatice ile düzenlediği oyun karnındaki bebeğini korumak için.
Çünkü tek çaresi sevgilisine onun düştüğünü söylemektir. Hapisteki kocasının hasretini çeken Meryem Çakırbeyli ise bu oyuna inanır ve Nazlı'nın peşini bir nebze olsun bırakır.

Haberin Devamı

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ OYUNCULARI

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 6. bölüm fragmanı | İlyasa ne olacak

Hızır Çakırbeyli(Oktay Kaynarca)

Evli, iki çocuk babası. Annesi ona Hızır diye hitap ediyor, alemde Hızır Reis olarak anılıyor ve sevenleri ona Çakır diyor. Çakır’ın hayatını değiştiren olay ağabeyi Ömer'in hasımları tarafından öldürülmesi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 6. bölüm fragmanı | İlyasa ne olacak

Meryem Çakırbeyli(Deniz Çakır)

Hızır'ın eşi çocuklarının annesi. Kocasının elde ettiği güce alışmıştır. Ailenin erkeklerine bir şey olsa mafya ailesini Meryem yönetebilir. Sevgi dolu bir kadın gerektiğinde ölüm emri verebilir mi? Söz konusu ailesi ise ve öldürülecek olan bunu hakkediyorsa evet…

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 6. bölüm fragmanı | İlyasa ne olacak

Nazlı Öztürk(Müjde Uzman)

27 yaşında bir Mimar. Evli çocuklu bir mafya babasına sevdalanmıştır. Hızır'ın sevgilisi doğacak bebeğinin annesidir.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 6. bölüm fragmanı | İlyasa ne olacak

Ünal Kaplan(Tarık Ünlüoğlu)

Yeraltı dünyasının lideri Ünal Kaplan, asla av olmak niyetinde değildir. En büyük olmak onun vazgeçilmezidir. Hızır Çakırbeyli’nin zekası ve gücüyle zirve yolunda ilerlediğini fark ettiği an onun en büyük düşmanı olmuştur. Hayattaki tek zaafı kızıdır.

Zeyno(Ece Hakim)

17 yaşında olan Zeyno Hızır'ın kızıdır. Tıpkı annesi Meryem gibi çok güçlü, zeki olmasının yanı sıra çok da duygusaldır. Hızır için her şey bir yana Zeyno bir yana…

Haberin Devamı

Ömer(Can Bartu Aslan)

Hızır'ın oğlu Ömer 15 yaşındadır. Babasına hayran kişiliği zaman zaman onu taklit etmesine neden olur.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!