Eski nişanlılar toprağa verildi

Güncelleme Tarihi:

Eski nişanlılar toprağa verildi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2011 15:52

GİRESUN’da iki eski nişanlanın ölümüyle sonuçlanan olayın kurbanları Erdem Ceylan ve Merve Öztürk gözyaşları arasında toprağa verildi.

Olay önceki gece Giresun’da meydana geldi. Aksu Mahallesi Adatepe Sokak’ta dün sabah Ceylan ailesine ait bağ evinin önünde park halinde bulunan 28 EC 096 plakalı otomobilde başından tek kurşunla öldürülen kadın cesedi olduğunu görenler polise haber verdi. Sevk edilen polis ekipleri, aracın içindeki cesedin 24 yaşındaki Merve Öztürk’e ait olduğunu belirledi. Çevredeki araştırmalarını sürdüren ekipler, bağ evinin oturma odasındaki kanepenin üzerinde 27 yaşındaki Erdem Ceylan’ın cesedini buldu. Erdem Ceylan’ın başına 1 el ateş ederek yaşamına son verdiği tespit edildi.

Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi Orman Fakültesi 4’üncü sınıf öğrencisi Erdem Ceylan ve Giresun’da bir markette kasiyer olarak çalışan Merve Öztürk’ün nişanlı oldukları ve bir süre önce ailelerinin baskısıyla ayrıldıkları belirlendi. Polis ekipleri Erdem Ceylan’ın önceki gece geç saatlerde babası İsmail Ceylan’a ait otomobille eski nişanlısını da alarak ailesine ait bağ evine geldiğini, Merve Öztürk’ü otomobilde başına tek kurşun sıkarak öldürdükten sonra bağ evine girerek intihar ettiğini belirledi.

ANNESİ "GÜLPEMBEM" DİYE AĞLADI

Eski nişanlısı Erdem Ceylan tarafından başına sıkılan tek kurşunla öldürülen Merve Öztürk için bugün öğleleyin Kayadibi Mahallesi Merkez Camsi’nde cenaze namazı kılındı. Namaza Merve Öztürk’ün kardeşleri Sefa ve İsmail, annesi Emine ve babası Hasan Öztürk ile yakınları ve çok sayıda kişi katıldı. Ailenin tek kızı olan Merve Öztürk kılınan cenaze namazının ardından aynı yerdeki mezarlıkta toprağa verildi. Anne Emine Öztürk, tabutunun üzerine duvak koyulan kızının ardından, "Gülpembem, hayat arkadaşım, dert yoldaşım, yavrum Mervem. Ben sizi hiç bırakmadım, sen bizi neden bıraktın?" diyerek gözyaşı döktü.

Merve Öztürk’ü öldürdükten sonra intihar eden Erdem Ceylan’ın cenaze namazı ise Hacıhüseyin Camii’nde kılındı. Baba İsmail Ceylan’ın ayakta durmakta zorlandığı cenaze namazı ardından Erdem Ceylan’ın cenazesi Aksu Mahallesi Adatepe mevkiindeki aile mezarlığında toprağa verildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!