Eski damadının evini ateşe verdi

Güncelleme Tarihi:

Eski damadının evini ateşe verdi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2006 13:08

MERSİN’in Tarsus İlçesi’nde 45 yaşındaki Askeri Duymuş, evini basıp eşini, kızını ve komşu kızını silahla yaralayan eski damadı 35 yaşındaki Hasan Yeşil’in evini ateşe verdi.

Dün meydana gelen olayda, 6 ay önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle eşi Fatma Duymuş’tan (24) boşanan boyacılık yapan 2 çocuk babası Hasan Yeşil, akşam saatlerinde eşinin kaldığı baba evine gitti. Kapıda eski eşini gören Fatma Duymuş, Hasan Yeşil’i içeri almadı. Zorla eve giren Yeşil, üzerinde bulundurduğu tabancayla eski kayınvalidesi Aysel Duymuş’u (45), eski baldızı Yasemin (12) ve o sırada evde bulunan komşularının kızı Hasret Yasin’i (13) bacaklarından tabancayla yaraladıktan sonra kaçtı.

Zanlı yakalanıp gözaltına alınırken, olay sırasında evde olmayan ve durumu öğrenen Fatma Duymuş’un eşi çiftçi 4 çocuk babası Askeri Duymuş (45), saat 23.00 sıralarında kızı Fatma’yı da yanına alarak aynı sokakta oturan eski damadının evine gitti. Eski damadının annesi Gaffure Yeşil’i dışarı çıkarıp, evdeki eşyaları dağıtan Duymuş, elindeki pompalı tüfekle rasgele ateş açtı.

Daha sonra evi ateşe veren Askeri Duymuş, kaçtı. Silah seslerini duyarak sokağa çıkınca evin yandığını gören komşuları, durumu itfaiyeye haber verdi. Yangın, kısa süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekiplerince söndürüldü. Askeri Duymuş, polis tarafından aranırken, kızı Fatma Duymuş gözaltına alındı. Her iki olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!