Eşinin bıraktığı babaevinden kaçtı

Güncelleme Tarihi:

Eşinin bıraktığı babaevinden kaçtı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2006 13:13

Tekirdağ'ın Hayrabolu İlçesi'ne bağlı Lahana Köyü'nde oturan 38 yaşındaki Mustafa Pektaş, kendisini aldattığından şüphelendiği eşi 36 yaşındaki Cavide Pektaş'ı, Çorlu İlçesi'nde oturan kayınpederinin evine bıraktı. 2 çocuk annesi Cavide Pektaş, 3 gün önce de ‘Baba ve anne, sizden özür diliyorum’ yazılı bir not bırakıp ortadan kayboldu.

Hayrabolu'ya bağlı Lahana Köyü'nde yaşayan 2 çocuk annesi Cavide Pektaş, köyde eşini aldattığı yönünde çıkan dedikoduların kurbanı oldu. Cavide Pektaş'ın, aynı köyden 55 yaşındaki Ş.D. ile ilişkisi olduğu yönündeki dedikodulara kızan eşi Muştafa Pektaş, 4 gün önce eşini Çorlu İlçesi'nde oturan kayınpederi Cevat Meriç'in evine bıraktı. Cavide Pektaş, ertesi gün de ‘Baba ve anne, sizden özür diliyorum. Bir daha beni ne bulursunuz ne de görürsünüz’ yazılı bir not bırakarak ortadan kayboldu.

Kızından bir daha haber alamayan Cevat Meriç, damadıyla konuşmak için köye gitti. Cevat Meriç, “Evin kapısını bana açmadılar. Bir süre bekledim. Damadım dışarı çıktı. Bana ‘Kızının, Ş.D. ile ilişkisi var’ dedi. Ben de ‘Sen gözünle gördün mü?’ diye sordum. Bir kadından telefon geldiğini ve köyde bu yönde dedikoduların çıktığını söyledi” dedi.

Kızının kesinlikle eşini aldatmayacağını ve iftiraya kurban gittiğini söyleyen Cevat Meriç, “Kızımın kendisine zarar vermesinden korkuyorum” dedi. Cevat Meriç, kızının bulunması için polise başvurdu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!