‘Eşim platonik aşk kurbanı’

Güncelleme Tarihi:

‘Eşim platonik aşk kurbanı’
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2007 17:13

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, önce başka biriyle evlendiğini öğrendiği eski sevgilisi 30 yaşındaki F.K.'yi ardından kendisini yaralayan Osman Midiliç'in Bodrum Devlet Hastanesi'ndeki tedavileri sürüyor.

Haberin Devamı

Eski sevgilisi tarafından bıçaklanan evli bir çocuk annesi F.K.'nin eşi 37 yaşındaki A.K., gazetecilere eşinin kendisini aldattığına inanmadığını söyledi. A.K. “14 yıllık evliyiz. Şimdiye kadar böyle, bir ilişkisini duymadım. Eşimi bıçaklayan Osman Midiliç, iki aydır cep telefonu ile eşimi arayıp, saçma sapan, platonik aşk mesajları atıp, taciz ediyordu. Telefon hattını değiştirdik. Ortada ciddi bir ilişkinin olduğunu sanmıyorum. Midiliç, hayâl kuruyor. Eşim, platonik bir aşkın kurbanı oldu. Eşimle de hiçbir sorunumuz yoktu” dedi.

Evli olduğu ortaya çıkan Osman Midiliç, ise polis gözeteminde tedavisinin sürdüğü hastane odasından güvenlik görevlileri ile gazetecilere haber göndererek, “Gelip, burada da çekim yapsınlar. Sevgimi tüm dünya duysun. Sevgilimin ölmediğine sevindim. Buradan çıktıktan sonra, birlikte, televizyonda canlı yayına çıkıp, herşeyi anlatacağız. Tek suçum sevmek” dediği belirtildi. Midiliç'in gazetecilerle görüşme isteğine, polis engel oldu.

Haberin Devamı

Antalya'da yat kaptanlığı yapan Osman Midiliç, 6 yıldan bu yana birlikte olduğu sevgilisinin başka biriyle evlendiğini öğrenince dün Bodrum'a geldikten sonra, eski sevgilisi F.K. ile telefonla görüşerek randevulaştı. Midiyiz, F.K.'ye, üzerine “Seni çok ama çok seviyorum. Senin için ölmeyi bile razıyım” yazılı not iliştirilmiş çiçek buketi verip, kendisine dönmesi için ikna etmeye çalıştı. Ancak, F.K., bu isteğini geri çevirdi. Bunun üzerine O.M., önce F.K.'yi ardından da kendisini bıçaklayarak, yaralamıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!