"Eşi DSK'yı evden kovdu"

Güncelleme Tarihi:

Eşi DSKyı evden kovdu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2012 11:45

Adı taciz skandallarıyla anılan IMF eski Başkanı Dominique Strauss-Kahn'ı, eşi Anne Sinclair'in evden kovduğu öne sürüldü.

Haberin Devamı

Son günlerde kulaktan kulağa gezen ayrılık söylentisiyle ilgili olarak, Fransız "Closer" dergisi bugünkü sayısında 'İlişki kesinlikle bitti' şeklinde bir haber yer aldı.

Dergiye göre, Sinclair, DSK'ya bir ay önce evden kovdu. DSK, evden ayrıldıktan sonra kısa bir süre otelde kaldı, sonra Paris'in 16'ncı bölgesinde yaşayan bir arkadaşının yannına taşındı.

Adının karıştığı taciz olayları yüzünden DSK'nın başına gelmeyen kalmadı. IMF'den istifa etmek durumunda kalan ve Fransa'daki seçimlerde cumhurbaşkanlığına adaylığını geri çeken DSK, en sonunda evinden ve işinden de oldu. 

DSK'nın Paris-Match dergisine konuşan bir yakınının ise IMF eski Başkanı için "Yıkılmış durumda ve bunalımda" dediği söyleniyor. 
 

/images/100/0x0/55ea3b73f018fbb8f872e72e
HEP DESTEK OLDU
Kasım 1991'den beri evli olan çift çok zor günler yaşadı. Sinclair, DSK'nın özel yaşamına ilişkin sansasyonel olaylarda eşine tam destek verdi.

Haberin Devamı

Mayıs 2011'de patlayan, DSK'nın Sofitel Otel'de bir kat görevlisini taciz ettiği yönündeki suçlamalarla büyüyen skandalda bile desteğini kesmedi.

Ancak Sinclair'de son haftalarda değişiklikler de gözlemleniyordu.

Paris-Match dergisine tek başına poz veren, Bernard-Henri Lévy'nin son belgeselinin 5 Haziran'daki galasına yalnız giden Sinclair, hayatında yeni bir sayfa açtığının sinyalini vermeye başlamıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!