Erkek izci kostümüyle ateşli öpücük

Güncelleme Tarihi:

Erkek izci kostümüyle ateşli öpücük
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2013 11:33

GLAAD Medya Ödülleri'nde Madonna, önce eşcinsellerin izci olamamasına tepki gösterdi, sonra da ödülünü takdim ettiği ünlü televizyoncu Anderson Cooper'la öpüştü.

Haberin Devamı

Lezbiyen, gay, biseksüel, transgender bireyleri ve onların hayatlarını etkiliyen durumları gözardı etmeyen, onları doğru ve adil olarak temsil eden medya kuruluşları, programlar ve medya çalışanlarını onurlandırmak amacıyla gerçekleştirilen GLAAD Medya Ödülleri gecesine, pop müziğin starı Madonna damgasını vurdu.

Ödül vermek için geldiği gecede çocuk izci kostümüyle kürsüye çıkan sanatçı, ABD'de gaylerin izci olamaması kuralını eleştirdi, "Umarım bu aptalca kuraldan vazgeçerler... 2013'te ve özgürlükler ülkesi Amerika'dayız. Bu bir açıklama değil, sorudur" diye konuştu.

"GÜZEL MAVİ GÖZLERİNDEN" SÖZ EDİNCE...

/images/100/0x0/563d8ad5f018fb32c8eeff33

Haberin Devamı

"Ben bir erkek izci olmak istedim ama beni hiç kabul etmediler" diye espri yapan Madonna, cumatesi gerçekleştirilen etkinlikte ünlü gazeteci, televizyoncu ve yazar Anderson Cooper'a Vito Russo Medyada Mükemmellik ödülünü takdim etti.

Madonna'nın Cooper'ı "güzel mavi gözleri olan harika bir özgürlük savaşçısı" olarak nitelendirmesinin ardından, sahnedeki ikili aniden, oldukça samimi bir biçimde öpüştü.

Ödüle layık görülen ABD'li gazeteci, CNN'de yayınlanan Anderson Cooper 360° isimli haber programını sunuyor.

Erkek izci kostümüyle ateşli öpücük

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!