Emlakçının ilginç ölümü

Güncelleme Tarihi:

Emlakçının ilginç ölümü
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2009 10:46

AYDIN'ın Didim İlçesi'nde emlakçılık yapan 42 yaşındaki Okan Erol Ağbulut, bir arkadaşının evinde bileklerine elektrik kablosu bağlanmış halde ölü bulundu. Bir süredir ailevi problemeleri bulunan Ağbulut'un kablonun ucunu prize sokarak intihar ettiği ihtimali üzerinde duruluyor.

Haberin Devamı

Emlakçı Okan Erol Ağbulut, yurt dışında yaşayan İngiliz arkadaşının Efeler Mahallesi'ndeki evine gitti. Anahtarı kendisinde olan eve giren Ağbulut, iddiaya göre cep telefonundan bazı yakınlarını arayarak, “Belki bir daha görüşemeyiz. Hakkınızı helal edin” dedi.

Konuşmasından şüphelenen yakınları, merak edip eve gitti. Uzun süre kapıyı çalmalarına rağmen açan olmayınca, kapıyı kırıp içeri girdiklerinde, ellerinden kabloyla bağlı olan Ağbulut'un salondaki cesediyle karşılaştılar. Yakınlarının haber vermesi üzerine olay yerine gelen jandarma, evli, bir çocuk babası Ağbulut'un elektrik çarpması sonucu öldüğünü belirledi. Ağbulut'un kabloları bileklerine bağladıktan sonra elektrik prizine sokarak intihar ettiği ihtimali üzerinde duruyor. Ağbulut'un bir süredir ailevi problemleri olduğu belirlendi.

Haberin Devamı


Savcılık olayla ilgili soruşturma başlatırken jandarma, Ağbulut'un telefon konuşmalarını incelemeye aldı. Ağbulut'un cesedi kesin ölüm nedenin belirlenmesi İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Ağbulut'un sinir krizi geçiren eşi 40 yaşındaki Ziynet ve kızı 15 yaşındaki Dilara yakınları tarafından güçlükle sakinleştirildi. Okan Erol Ağbulut, geçtiğimiz yıllarda Altınkum'daki Pamukkale Otel'i işletiyordu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!