Emekli astsubay dehşet saçtı: 4 ölü

Güncelleme Tarihi:

Emekli astsubay dehşet saçtı: 4 ölü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2004 10:36

İstanbul Fatih'te emekli astsubay olduğu belirtilen Mustafa Karaçol, ailesinden 4 kişiyi silahla vurarak öldürdükten sonra intihar etti.

Haberin Devamı

Trafik kazası sonrası bir süre önce astsubaylık görevinden malulen emekli edildiği belirtilen Mustafa Karaçol, saat 00.30 sıralarında Kocamustafapaşa Alifakih Mahallesi Havacı Şinasi Sokak'taki Seda Apartmanı'nda oturan kayınpederi Fikret Köstek'e ait eve geldi.

Ailesi ile sorunları olduğu öğrenilen Karaçol, bu problemlerini konuşmak amacıyla aynı evde bulunan eşi Arzu Karaçol, kayınpederi Mustafa Köstek, kayınvalidesi Saliha Köstek ile baldızı Aslı Köstek'i bir araya topladı.

Bu sırada evde olan ve konuşmaya katılmak isteyen baldızının nişanlısı Deniz Sönmez'i dışarıya çıkaran Mustafa Karaçol, eşi ve ailesi ile konuştuğu sırada aniden sinirlenerek silahına sarıldı.

Eşi, kayınpederi, kayınvalidesi ve baldızına kurşun yağdıran Karaçol, daha sonra aynı silahla yaşamına son verdi. Silah seslerini duyan komşularının haber vermesi üzerine polis ekipleri ve ambulanslar olay yerine geldi.

Haberin Devamı

Sağlık ekiplerinin müdahale etmek istediği emekli astsubay Karaçol'un eşi, kayınpederi, kayınvalidesi ve baldızının öldüğü anlaşıldı.

Olayda hayatını kaybeden Fikret Köstek'in ayakkabı imalatçılığı yaptığı öğrenildi. Köstek ailesinin komşuları Mustafa Karaçol'un malulen emekli olduktan sonra herhangi bir işle uğraşmadığını ve psikolojik sorunlar yaşadığını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!