El ele yakalandılar

Güncelleme Tarihi:

El ele yakalandılar
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2011 00:00

Kocası kaybolan kadın, emniyete ceset teşhis etmeye komşu erkekle el ele geldi. İkilinin, kamera görüntüleriyle belgelenen samimiyetinden şüphelenen polisler, telefon dinlemesi yapınca cinayeti çözdü. İkiliyle birlikte 11 kişi cinayetten sorgulanıyor.

Haberin Devamı

EL ELE GELİNCE YAKALANDILAR / WEB TV

İSTANBUL Bağcılar’da, Tuğba T. (32) 16 Ocak’ta polise başvurarak “Eşim kayboldu, cep telefonunu da evde bıraktı. 5 gündür haber alamıyorum” dedi. Müracaat üzerine Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, bir yandan Ahmet Tüccar’ı ararken, diğer yandan çelişkili ifadeler veren iki çocuk annesi, eşi Tuğba T.’yi yakın takibe aldı. Soruşturma sürerken, Arnavutköy, Tayakadın ormanlık alanında bulunan erkek cesedi için teşhise çağırılan Tuğba T., Asayiş Şube Müdürlüğü’ne komşusu Fikret D. ile el ele geldi. Cesedin Ahmet Tüccar’a ait olduğu belirlendi. Emniyette Tuğba T. ile Fikret D.’nin samimi şekilde konuştukları güvenlik kamera görüntülerinden tespit edildi ve ikilinin telefonları dinlemeye alındı.  

Evde ve otomobilde kan izleri

Fikret D.’nin telefonda Tuğba T.’ye söylediği, “Sen yaptırttın ben yaptım. 15 yıl hapsi unutma bu nedenle kimseye bir şey söyleme” sözleri takıldı. Bunun üzerine Tuğba T. ile Fikret D.’nin de aralarında bulunduğu 11 kişi gözaltına alındı. Tuğba T. ifadesinde, “Kocam, kendisini Fikret’le aldattığımı düşündü. Fikret’in evine konuşmaya gittik. Bir süre sonra ikisi birlikte evden ayrıldı. 5 gün sonra Fikret bana gelip ‘Kocanı öldürdüm’ dedi. Söylersem beni de öldürmekle tehdit etti” dedi. Susma hakkını kullanan Fikret D.’nin evinde yapılan luminol testinde, holde parkelerin arasında ve otomobilin bagajında kan izleri tespit edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!