Ejderha kehanetleri

Güncelleme Tarihi:

Ejderha kehanetleri
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2012 00:00

Hong Konglu feng şui ustası Anthony Cheng’e göre dünya ekonomisi, 2012’de de istikrarsızlığını sürdürecek. Astrolog Peter So ise ABD’den yıl sonunda iyi haberler geleceği görüşünde, Avrupa’dan ise henüz iyi haber beklenmiyor. Astrologların, ejderha yılıyla ilgili bazı öngörüleri şöyle:

FELAKETLER YILI: Ejderha yılı aynı zamanda su yılı. Bu yılda bolluk ve bereket artıyor, ama pek çok doğal felaket de yaşanıyor. Bu yıl çok sayıda sel felaketi yaşanacak, şiddetli depremle büyük yıkıma yol açacak. Endonezya, Pakistan, Hindistan ve Çin’in Uygur Özerk bölgesi dikkatli olmalı.

ÇİN’DE LİDER DEĞİŞECEK: Sürprizlere açık olun. Bu yıl 18’inci Kongresi’ni yapacak olan Çin Komüminist Partisi, yeni ve genç bir yönetici nesli seçebilir. Ancak Çin’de yılın ikinci yarısında büyük bir yolsuzluk skandalı patlak verecek.

EKONOMİDE RAHAT SOLUK YOK: Avrupa ve ABD ekonomileri resesyonda olduğu için dünya ekonomisindeki istikrarsızlık sürecek. ABD’den yıl sonunda iyi haberler gelebilir. Yeni başkanı kim olursa olsun çok şanslı olacak. Çünkü 2013 ABD için şans yılı olacak. Ama Avrupa’nın falı karanlık. AB’de kriz 2014’e kadar sürecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!