Eğitim kısalar

Güncelleme Tarihi:

Eğitim kısalar
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2002 13:46

İş güvencesi semineri
İş Güvencesi Kanunu ve Beklenen Kıdemin Tazminatı Kanunu ile ilgili Sosyal Güvenlik Kanunu´ndaki son değişiklikleri içeren eğitim semineri düzenleniyor. Seminer, 23 Kasım´da Hilton Otel´de gerçekleştirilecek. Seminerin konusuna ilave olarak sosyal güvenlikle ilgili güncel konular işlenecek. Ayrıca uygulamalardaki püf noktaları da sorulu cevaplı bölümlerde katılımcılara aktarılacak. Eğitimler Budem Eğitim şirketi tarafından verilecek. Bilgi için 0212 230 20 61

Kısırlıkta mikrocerrahi
Erkek kısırlığı 29 Kasım´da İstanbul Tıp Fakültesi Üroloji Kliniği´nde yapılacak toplantıda tartışılacak. Erkek kısırlığının en sık rastlanan nedeni varikoselin tüm yönleriyle ele alınacak. Mikrocerrahi tekniklerine yönelik video gösterimlerinin yapılacağı toplantıya katılım ücretsiz.

Bitek-O 2003 başlıyor
Bilişim Teknolojileri (BT) alanında lise ve ilköğretim okulu öğrencilerinin çalışmalarını teşvik etmek amacıyla düzenlenen Bilişim Teknolojileri Organizasyonu ´Bitek-O 2003´, imza töreni ile start aldı. Sabancı Üniversitesi, Batı Koleji ve Microsoft´un düzenlediği organizasyona bu yıl üç bin projenin başvurması öngörülüyor. 1 Kasım´da başlayan online başvurular 13 Ocak 2003 tarihine kadar devam edecek.
Bilgi için; www.bitek-o.org

FMV´de resim sergisi
Feyziye Mektepleri Vakfı (FMV) Özel Işık Okulları ´Modern Çağdaşlar II´ resim sergisi ile sanatı öğrencinin ayağıan getiriyor.
Sergi okulun 117´inci yıl kutlama etkinlikleri çerçevesinde düzenleniyor. Resim sergisinde çağdaş Türk sanatçılarının önde gelen isimlerine ait özgün eserler bulunuyor.

Aygaz´dan LPG eğitimi
Aygaz, mühendislik eğitimine destek vermek amacıyla ´LPG Teknolojisi ve Uygulamaları´ isimli seminer dizisi düzenledi. 18 Ekim´de İTÜ´de, 1 Kasım´da ODTÜ´de seminerler yapıldı. Seminerler, petrol ve gaz mühendisliği bölümlerinde okuyan öğrencilere yönelik düzenlendi.

Online saat
Saat distribütörü Saat ve Saat, web sitesi kurdu. www.saatvesaat.com.tr sitesinde birçok prestijli markayı bir arada bulmak mümkün olacak. Firmanın internet ajansı ise Hiperaktif. Kullanıcılar sitede bulunan detaylı ürün kataloğundan istedikleri saatin markasına, modeline ve rengine ulaşabiliyor. Sitede, kampanya, haberler, anket, sık sorulan sorular bölümleri var. Sık sorulan sorular bölümünde kullanıcılar, herhangi bir hasar zamanında neler yapabileceklerinden, kayış bakımına ve oksitleme sorunlarına kadar saatlerle ilgili sorularına cevapları bulabiliyor.

HP´den öğretmenlere hediye
HP, 18-24 Kasım Öğretmenler Haftası´nda Teknosa işbirliğiyle öğretmen ve öğrencilere yönelik bir kampanya düzenliyor. Kampanya kapsamında çeşitli HP ürünlerini alan öğretmen ve öğrencilere hediyeler verilecek. Öğrencilere sırt çantası, öğretmenlere ise evrak çantası hediye edilecek.

Öğrenciye motivasyon
Fen Bilimleri Merkezi Dershanesi Rehberlik Birimi, öğrencilerin motivasyonunu artırmak amacıyla,«MD+BO» «MD-BO»Kişisel Gelişim Uzmanı Oğuz Saygın´ın katılacağı ´İçinizdeki Devi Uyandırın´ isimli bir interaktif gösteri gerçekleştirecek. 23 ve 30 Kasım günleri saat 15.00´te Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampusu´nda yapılacak olan etkinlik, herkese açık olacak.

Çoklu Zeka Kuramı Semineri
Gazi Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Ziya Selçuk, Kadıköy´deki Atacan Eğitim Kurumları Sanat Merkezi Salonu´nda ´Çoklu Zeka Kuramı ve Uygulamaları´ konulu seminer veriyor. Dün başlayan seminer, bugün de 10.00-16.00 saatleri arasında izlenebilir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!