Ege'nin iki yakası sex tanıtım gecesinde buluşuyor

Güncelleme Tarihi:

Egenin iki yakası sex tanıtım gecesinde buluşuyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2006 00:00

Ege'nin müzikleri bu gece saat 23:00'de Taksim Barbahçe'de "Sex" albümünün cesur şarkılarını Türk dinleyicisiyle buluşturacak.

Haberin Devamı

Ege kıyılarının en seksi şarkıcısı, Yunanistan'ın en çok satan kadın şarkıcılarından Elli Kokkinou'nun yepyeni albümünün şarkıları Türkiye'de ilk kez özel bir geceyle tanıtılıyor.

Herkes peşinde koştu, tam 11 şarkıcı şarkısının Türkçesini yapmak istedi. Onbinlerce dolarlar ile Masai şarkısı açık arttırmalara çıktı. Şarkı Ayça Tekindor tarafından 'Yıkılıyor' sözleri ile okundu. Masai şarkısı 2004'ün gece klüplerinin ve televizyon programlarının gözdesi oldu ve Kokkinou Magazin Gazetecileri Derneği tarafından en iyi çıkış yapan sanatçı ödülünü aldı. Şimdi yepyeni çalışması 'SEX' ile 2007'nin ilk hit şarkısı tekrar Elli Kokkinou'dan!

/images/100/0x0/55eace50f018fbb8f897dbcb
Dünyaca ünlü şarkı yazarı ve prodüktor Phoebus tarafından hazırlanan Yunanistan'da platin ödülü alan albümde 16 şarkı bulunuyor. Kokkinou 'SEX' albümün Türkiye versiyonuna hayranlarına sürpriz yaparak 4 şarkı (bonus track) ve içinde bizleri müthiş sürprizlerle bekleyen hediye bir DVD ekledi. DVD'nin içinde 7 tane videosu, hiçbir yerde yayınlanmamış özel görüntüler ve çekimlerin yanında Yunanistan'ın en büyük özel kanalı Antenna TV için yapılan 45 dakikalık 'Kokkinou Istanbul'da' özel programı da bulunuyor. Yunanistan'ın Divası Kokkinou İstanbul'da seçilen birçok noktada gerçekleştirilen çekimler ile Türkiye'nin güzellikleri,tarihi ve kültürel dokusuyla, kendi güzelliğini birleştirip Yunanlı hayranlarına ulaştırmış , iki günlük çekimleri sırasında Yunan ve Türk medyasından büyük ilgi gördü. Atina'nın en ünlü klüplerinden Apollo'da haftanın 5 günü günde ortalama 2000 kişiye şarkı söyleyen Kokkinou yakaladığı başarıyı yurtdışına taşımaya başlamış bile. SEX şarkısı Doğu Avrupa ve Ortadoğu da tüm radyolarda şu anda 1 numara.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!