Hiç tanımadığı biri genç kadına eczanede dehÅŸeti yaÅŸattı

Güncelleme Tarihi:

OluÅŸturulma Tarihi: Eylül 22, 2022 10:43

İstanbul Gaziosmanpaşa'da ilaç almak için eczaneye gelen Beril S. (26), iddiaya göre hiç tanımadığı bir kişinin saldırısına uğradı. Eczane çalışanları ve saldırıya uğrayan kadın neye uğradığını şaşırırken, o anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Beril S. çenesinden yaralandı. Eczacı Gökhan Çakmak, "Arkasından vurdu, kaçtı gitti" dedi.

Haberin Devamı

Olay, öğle saatlerinde Yeni Mahalle'de bulunan bir eczanede meydana geldi. İlaç almak için eczaneye gelen Beril S., o sırada arkasından içeri giren ve iddiaya göre hiç tanımadığı kimliği belirsiz kişinin yumruklu saldırısına uğradı. Neye uğradığını şaşıran Beril S. yaşadığı olayın şokuna girerken, saldırgan koşarak eczaneden ayrıldı.

Hiç tanımadığı biri genç kadına eczanede dehşeti yaşattı

SALDIRI ANI KAMERADA

O anlar ise eczanenin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde Beril S.'nin eczaneye geldiği, eczane çalışanları bir başka müşteri ile ilgilenirken beklediği, sıranın kendisine geldiği an içeriye giren bir kişinin sırtına yumruk attığı, saldırganın koşarak kaçmaya çalıştığı sırada yere düştüğü ve kalkarak eczaneden uzaklaştığı görülüyor. 

Haberin Devamı

Hiç tanımadığı biri genç kadına eczanede dehşeti yaşattı

Polis saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

Hiç tanımadığı biri genç kadına eczanede dehşeti yaşattı

"ARKASINDAN VURDU, OLAYI ANLAYAMADIM"

YaÅŸananları anlatan eczacı Gökhan Çakmak, "Kadın eczaneye geldi, kendisiyle ilgileniyordum. Birisi hızla içeri girdi. Arkasından vurdu, burada cam fanus vardı. Cam fanusun içerisinde kremler vardı, onlar da kırıldı. Biz farkına varmadan kaçtı gitti adam. Kadın ÅŸok oldu, daha sonra babası burayı aradı. Ben olayı anlayamadım, ne olduÄŸunu da fark etmedim. Hatta elinde ekmek vardı ekmekleri düştü" diye konuÅŸtu.Â

Hiç tanımadığı biri genç kadına eczanede dehşeti yaşattı

"KADINA ŞİDDET OLAYI OLDUĞUNU ANLADIK, KAÇTI ELİMİZDEN BİR ŞEY GELMEDİ"

İsmini vermek istemeyen vale ise "Sadece adamın kaçışına tanık oldum. Koşarak uzaklaştı. Tam olarak göremedim. Kadına şiddet olduğunu anladık bundan dolayı olaya müdahil olmak istedik ama elimizden bir şey gelmedi. Bu aralar sıklıkla bu olaylar yaşanıyor, üzücü bir durum inşallah son bulur" dedi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!