Dört çocuğunu bıraktı dönmedi

Güncelleme Tarihi:

Dört çocuğunu bıraktı dönmedi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 2006 00:00

2’si zihinsel özürlü 4 çocuk annesi Arife Özsubaşı, 9 Mayıs günü evinden ayrıldı. O günden beri bir daha haber alınamayan Özsubaşı’nın çocukları, "Annemizi özledik" diyerek ağlıyorlar.

GAZİOSMANPAŞA’da oturan 27 yaşındaki Arife Özsubaşı, oğlu Süleyman’ın ders notlarını öğrenmek için okuluna gitti. Oğlunun öğretmeniyle görüşen, en son okulun hizmetlisi tarafından görülen Arife Özsubaşı’dan bir daha haber alınamadı. Tahtakale’de plastik hammaddesi satan firmada çalışan Sadık Özsubaşı (31), 13 yıllık eşinin iki yıl önce depresyona girdiğini, özel bir hastanede yapılan muayene sonucu panik atak teşhisi konulduğunu söyleyerek, "Yapılan tedavi sonucu hastalığı atlatmıştı. Başına kötü bir şey gelmesinden korkuyorum" dedi.

CEP TELEFONU BULUNDU

Eşinin üzerinde para olmadığını, kolunda 3 bilezik ve cep telefonu olduğunu kaydeden Sadık Özsubaşı, kaybolduktan iki gün sonra cep telefonunun, IMEI numarası sayesinde Kavacık’ta bulunduğunu anlattı. Polisin, başka bir hat takılan
/images/100/0x0/55eb1a07f018fbb8f8ab265d
telefonun yeni sahibini aradığını belirten Özsubaşı, "Bu kişi telefonu bir Turkcell bayiinden satın aldığını belirtmiş. Bayi ise telefonu satanın bilgisine sahip olmadığını söylemiş" dedi. Hemen bölgeye gidip eşinin fotoğrafını esnafa gösterdiğini söyleyen Sadık Özsubaşı, "Bazı kişiler, otobüs duraklarında sürekli ileri geri giden, kendi kendine konuşan eşimi hemen tanıdı. Üzerindeki elbisesi bile değişmemiş" diye konuştu.

ANNELERİNİ ARIYORLAR

Çocukları 12 yaşındaki Süleyman, 9 yaşındaki Eyüp, 6 yaşındaki Berfin ve 3 yaşındaki Beyza’nın annelerini çok özlediğini bildiren Sadık Özsubaşı, konuşmasına şunları ekledi: "Çocuklarımın gözyaşına daha fazla dayanamıyorum. Özürlü kızım Beyza bile odalarda annesini arıyor. Eşimi görenler varsa en yakın polis merkezine bildirmesini istiyorum."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!