Doberman baba-oğulu ısırdı

Güncelleme Tarihi:

Doberman baba-oğulu ısırdı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2008 11:06

KAYSERİ’de ziyaretten dönen 5 kişilik Erciyes ailesine saldıran doberman cinsi köpek, baba Hüseyin Erciyes ile oğlu Bekir'i ayaklarından ve kollarından ısırdı. Köpek ve sahibi kaçarken, baba- oğul hastaneye kaldırıldı.

Yakınlarını ziyaretten dönen baba Hüseyin (40), anne Nardane (38), çocukları Hüseyin (12), Kadir (7) ve Tuğba Erciyes (3), Kocasinan ilçesi Yavuzlar Mahallesi’ndeki tren raylarına yakın yerdeki boş alanda dün saat 21.00 sıralarında yürürken, İddiaya göre birinin elinde kangal diğerinin elinde doberman cinsi köpek bulunan 2 kişi köpeklerini salıverdi. Kangal cinsi köpek beklemede kalırken, doberman önce kalp rahatsızlığı bulunduğu belirtilen 12 yaşındaki Hüseyin Erciyes’e saldırıp, kalçasından ısırdı. Saldırgan köpek, oğlunu kurtarmak isteyen baba Hüseyin Erciyes’i de bileklerinden ve ayaklarından ısırarak yaraladı. Anne Nardene Erciyes, eşini altına alan köpeğe müdahale etti. Talihsiz kadın köpekle boğuşurken, eşi Hüseyin cep telefonuyla polise haber verdi. Polisler gelinceye kadar sahipleri köpeklerini alarak kaçtı.

Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Hüseyin Erciyes ve Bekir Erciyes, tedavilerinin ardından İntaniye servisine çıkarıldı. Burada da tedavileri tamamlanan köpekzede baba- oğul taburcu edildi. Polis, köpek ve sahiplerini bulmak için soruşturma başlattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!