Diziyi öpüşmem bitirmedi

Güncelleme Tarihi:

Diziyi öpüşmem bitirmedi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2008 00:00

Arzum Onan "Sessiz Fırtına" dizisinin eşi yüzünden kaldırıldığı iddiasına isyan etti.

Haberin Devamı

Arzum Onan fotoğrafları

 Rol arkadaşı Erkan Petekkaya ile olan öpüşme sahnesine eşi Mehmet Aslantuğ'un tepki gösterdiği ve "Sessiz Fırtına" dizisinin bu yüzden yayından kaldırıldığı iddiasına isyan eden Arzum Onan, "Yaptıkları çok ayıp. Mehmet kişisel dertleri olan bir adam değildir. Bu, tamamen izlenme başarısıyla alakalı bir sonuçtur" dedi.
"Sessiz Fırtına" dizisinin eşi Mehmet Aslantuğ'ın kıskançlığı yüzünden bittiği yönündeki iddiaları yanıtlayan Arzum Onan, "Yaptıkları çok ayıp. Daha yüksek izlenme oranları olsaydı ne söylenecekti? Mehmet, kişisel dertleri olan bir adam değildir. Yüreğini koyar ortaya ve söyleyeceklerini o samimiyette söyler. Bu, tamamen izlenme başarısıyla

Diziyi öpüşmem bitirmedi
alakalı bir sonuçtur" dedi. Basında "Geçinemeyen çift" olarak lanse edilmekten rahatsızlık duyduğunu da belirten güzel oyuncu, sözlerine şöyle devam etti: "Birileri bu dedikodulardan beslendiği sürece yapılacak daha fazla bir şey yok. Aslına bakarsanız çiftlerden iki taraf da tanınan isim olunca, bu tür haberler kaçınılmaz oluyor. Dünyada da, bizim ülkemizde de bu böyle. Biz bu tür haberlere alıştık, alıştırdılar. Bu camiadaki evliliklerin yürümeyeceğine dair bir önyargı var. Yine de bu durum, sadece bizim camiayı bağlamaz. Evlilikler, özellikle günümüzde taşınması, tolore edilmesi daha zor bir süreçten geçiyor."
Aysun kendini ifade edemedi
Arzum Onan, Aysun Kayacı'nın gündem yaratan "Dağdaki çobanla benim oyum neden eşit oluyor" sözlerini de yorumladı: "Aysun'un kimseyi hor gördüğünü düşünmüyorum. Duygularını doğru ifade edemedi sanırım; ancak, oylar öyle tasnif edilmez. Ne sandıkta, ne de vicdanda."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!