Derdiniz ve çözümleri

Güncelleme Tarihi:

Derdiniz ve çözümleri
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2000 00:00

Haberin Devamı

Ocaklar kapatılacak mı?

TURİSTİK Konyaaltı Beldesi'ndeki kum-çakıl ocakları kanayan bir yara. Yeni bir turizm sezonuna daha merhaba dediğimiz günlerde, hala bu ocakların kapatılmadığını görmek oldukça üzücü. Burada yaşayan halkı canından bezdiren ve beldemize yakışmayan ocakların kapıtılmasını istiyoruz.

Yoğun toz ve gidip gelen kamyonların bitmek bilmeyen gürültüsü herkesi isyan noktasına getirdi. Evimizin pencerelerini açmaya hasret kaldık. Balkonlarımız ise toz-toprak dolu. En ihtiyacımız olduğu zamanda balkonlarınımızı kullanamıyoruz. Ocaklan ne zaman kapatılacak.

Şakir Sami Bağlayan

Yetkili diyor ki

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ‘‘Ocak sahiplerine mevcut stokları eritmeleri için 30 Eylül'e kadar süre verildi. Bu tarihten sonra bölgede ıslah çalışması yapılacak’’ dedi.

Asfalt çöktü

ASAT, bir süre önce Memurevleri Mahallesi Derya Caddesi'nde çalışma yaptı. Kanalizasyon kapakları monte edildi. Ardından caddemiz asfaltlandı. Fakat, çok geçmeden caddemizde araçların ön aksamlarına zarar veren bir çöküntü oluştu.

Çöken asfaltın altından da çakıl taşları ortaya çıktı. Ne yazık ki birçok sürücü bu durumu farkedemiyor. Sık sık kazalar ve maddi hasar meydana geliyor. Gerekli onarımın yapılmasını istiyoruz.

Semt sakinleri

Yetkili diyor ki

ASAT Genel Müdürü Fatih Ünal, ‘‘Söz konusu caddede gerekli incelemenin yapılması için ekiplerimize hemen bilgi vereceğim. Sorunun biran önce giderilmesine çalışacağız’’ dedi.

Refüj çalışmaları

MuratpaŞa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Avni Tolunay Caddesi'ndeki refüjde çalışmalarını sürdürüyor. Köşemizde yayınlanan haberler üzerine çalışmalarına hız veren ekipler refüje çim tohumu ekiyor.

Sulama sistemi tamamlanan refüj önümüzdeki günlerde yemyeşil bir örtüye kavuşacak. Semt sakinleri, gerekli çalışmanın yapılmasına sevindiklerini belirttiler.

Yaya yolu istiyoruz

BüyükŞehİr Belediyesi Güllük Caddesi'ndeki kaldırımları yeniliyor. Küp taşlarla döşenen kaldırımların güzel bir görünüme kavuşacağı belli. Milli Egemenlik Caddesi'nde de kaldırımlar oldukça bozuk. Hatta karpuz sergisinin bulunduğu 30 metrelik bölümde yaya yolu bile bulunmuyor. Belediyenin aynı çalışmayı bu caddde de yapmasını istiyoruz. Böylece hem görüntü kirliliği önlenecek hem yayalar daha rahat yürüyebilecek.

Bekir Sevim

Yetkili diyor ki

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, ‘‘Düzenleme çalışmaları atıksu bağlantıları ile Tedaş ve Telekom hatlarının yeraltına alınmasının ardından başlayacak’ dedi.

Çıkmaz sokak oldu

Antalya'nın turistik diye bilinen semtlerinden Çağlayan'da oturuyoruz. Ne yazık ki 2002 Sokak buray inşaa edilen bir otel nedeniyle çıkmaz sokağa dönüştü. Otelin daha önce havuzu ve bahçesi yoktu. Sokağa, bahçe ve havuz yaparak çevresini çitle çevirdiler.

İmza toplayarak belediyeye başvuruda bulunduk. Sokağın açılacağını söylediler. Ancak, şimdiye dek hiçbir gelişme olmadı. İmar planında yeşil alan ve park olarak görünen bu yer şimdi çıkmaz sokak. Semt sakinleri

Yetkili diyor ki

Muratpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Behzat Bilgiç, ‘‘Vatandaşlarımızın şikayeti bize ulaştı. Konu incelenecek. Sokak açılacak’’ diye konuştu.

Tel: (242) 243 40 40

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!