Derdiniz ve çözümleri

Güncelleme Tarihi:

Derdiniz ve çözümleri
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2000 00:00

Haberin Devamı

Burası sokak mı?

Yavuz Selim Mahallesi

Yaklaşık 10 yıldır Yavuz Selim Mahallesi'nde ikamet ediyoruz. Evimizin bulunduğu 2918 Sokak'a sokak demeye bin şahit gerekli. Mazıdağı eteklerindeki bu sokakta yürümek özel bir yetenek istiyor. Çünkü, sokak kaya parçalarıyla örtülü.

Adım attığımız her yerde ayağımıza taşlar batıyor. Antalya'nın gelişmekte olan bir bölgesindeyiz. Bir tarafta yeni bir bulvar var. Sokağımızın asfaltsız oluşunu anlayamıyoruz. Salih Azizoğlu

Yetkili diyor ki

Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mustan Gülfidan: ‘‘Mahalle muhtarları ile görüşerek dosya oluşturduk. Asfaltsız sokaklar tespit edildi. Asfalt sezonu başladığında gerekli çalışma yapılacak.’’

Sokaklar onarılamadı

Güvenlik Mahallesi

ASAT Güvenlik Mahallesi'nde kanalizasyon çalışmalarını tamamladı. Kazılan sokaklar asfaltlandı. 261 Sokak'ta ilave çalışmalar için asfaltın bir bölümü kazıldı.

TOZ ALTINDA KALDIK

Çalışmalar bitince bu bölüm toprak ile örtüldü, ancak yama yapılmadı. Bu nedenle yoğun toz altında kalıyoruz. Araç sürücüleri de yolu rahat kullanamıyor. İlgililerden gerekli çalışmanın yapılmasını istiyoruz.

Sokak sakinleri

Yetkili diyor ki

ASAT Genel Müdür Yardımcısı Fethi Yalçın, ‘‘Söz konusu sokakta gerekli incelemeyi yapacağız. Sorunun giderilmesine çalışacağız’’ dedi.

Temizlenmiyor

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu'nun çevresi ne yazık ki mezberelik gibi. Okulun çevresi moloz ve çöp ile dolu. Ne garip ki, temizlik yapan belediye görevlililerini burada göremiyoruz. Sadece, konteynerlerdeki çöpler toplanıyor.

ÇÖP DAĞLARI

Çevredeki pislik ise görmezden geliniyor. Durum böyle olunca çöp dağları bir türlü ortadan kalkmıyor. Yetkililerden bu bölgede düzenli olarak temizlik yapılmasını istiyoruz. Çetin Karahan

Yetkili diyor ki

Muratpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Behzat Bilgiç, ‘‘Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne konu hakkında bilgi vereceğim. Gerekli çalışma yapılacak’’ diye konuştu.

Billboardlar kaldırıldı

Köşemizde yayınlanan haber üzerine Büyükşehir Belediyesi gerekli çalışmayı yaptı. Defterdarlık Bulvarı'nda kaldırım kenarında bırakılan billboardlar kaldırıldı.

Semt sakinleri, belediyenin duyarlı davranışına sevindiklerini belirterek, ‘‘Sökülen billboardlar uzun süre buradan kaldırılmadı. Kirliliğine son verilmesine sevindik’’ diye konuştu.

Tel: (242) 243 40 40

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!