Deprem tahminleriyle dikkat çeken Frank Hoogerbeets kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Deprem tahminleriyle dikkat çeken Frank Hoogerbeets kimdir
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2019 17:25

Denizli'de sabah saatlerinde meydana gelen 5.5 büyüklüğünde depremle birlikte gözler bildiği deprem tahminleriyle tanınan Frank Hoogerbeets'a çevrildi. Binlerce insanı korkutan depremle birlikte özellikle son dönemde yaptığı deprem tahminleri ile ünlenen Frank Hoogerbeets kimdir? soruları internette en çok aranan konular arasındaki yerini alıyor. Peki Hoogerbeets’ın şimdiye kadar iddia ettiği deprem tahminleri neler?

Haberin Devamı

Hoogerbeets şimdiye kadar  Akdeniz ve Ege kıyılarının da yer aldığı Avrasya deprem hattında sismik faaliyetlerin daha aktif olacağı konusunda tahminlerde bulunmuştu. Bu sabah Denizli’de meydana gelen depremle beraber binlerce kişi Frank Hoogerbeet’ı yeniden araştırmaya başladı. Peki Frank Hoogerbeet kimdir?

FRANK HOOGERBEET KİMDİR? 

Youtube’de çok sayıda takipçisi bulunan Avustralyalı gökbilimci Frank Hoogerbeet, Avustralya’nın ilk üç tahmincisi arasında yer alıyor. Frank Hoogerbeets aslında şarkıcı ve söz yazarı. Aynı zamanda uzay bilimiyle ilgileniyor.

FRANK HOOGERBEET’İN DEPREM TAHMİNLERİ NELERDİR?

Türkiye'deki takipçilerinin soruları üzerine 17 Ağustos 1999'da meydana gelen depremi analiz eden Hoogerbeets, o tarihte gerçekleşen gezegen dizilimi hakkında açıklamalarda bulundu. Buna göre depremden 3 gün önce 14 Ağustos 1999'da Merkür, Dünya ve Neptün aynı doğrultuda hizalandı.

Haberin Devamı

Frank, 21 Şubat'ta meydana gelen Dünya, Merkür ve Neptün hizalanmasında 7.5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğine dikkat çeken Hoogerbeets martın son haftasında çok dikkatli olunması konusunda uyarılarda bulunmuştu.Tahmini yine tutan deprembilimci Hoogerbeets 19 Mart tarihinde yeni bir video yayınlamış ve 20 ila 21 Mart tarihlerinde 5-6 şiddetinde deprem olacağını söylemişti. Hoogerbeets, Rusya'nın Kamçatka ve Japonya''nın açıklarında yer alan bölgede yakın zamanda oldukça büyük depremin meydana gelebileceği ve Türkiye'nin özellikle Akdeniz ve Ege kıyılarının da yer aldığı Avrasya deprem hattında sismik faaliyetlerin daha aktif olacağını tahmin etmişti. 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!