Denizli'de öğrenciye dayak iddiası

Güncelleme Tarihi:

Denizlide öğrenciye dayak iddiası
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2006 12:43

Denizli'nin Tavas ilçesinde, bir ilköğretim okulunda müdür yardımcısının, oğluyla kavga eden öğrenciyi dövdüğü iddia edildi.

İlçeye bağlı Kızılcabölük beldesindeki Atatürk İlköğretim Okulunda, 5. sınıf öğrencisi İ.U. (11) ile 3. sınıf öğrencisi V.A. (9), bahçede top oynama nedeniyle kavga etti.

Daha sonra V.A. aynı okulda müdür yardımcısı olan babası O.A'nın yanına giderek İ.U'nun kendisini dövdüğünü söyledi. Bunun üzerine O.A'da öğrenciyi odasına çağırıp dövdü.

Okulda görev yapan bir öğretmenin telefonla haber vermesiyle dayak olayından haberi olduğunu belirten baba Mehmet U, oğlunu önce Tavas, daha sonra Denizli Devlet Hastanesine götürdüğünü, ayakta tedavisinin yapılmasından sonra taburcu edildiğini söyledi.

Oğlunun 2 yıl önce geçirdiği rahatsızlık nedeniyle İzmir Ege Üniversitesi Hastanesinde 3 ay tedavi gördüğünü, bu nedenle psikolojik sorunları bulunduğunu ifade eden Mehmet U, müdür yardımcısı O.A. hakkında Tavas Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunduğunu bildirdi.

İ.U ise müdür yardımcısının kendisini çağırtıp kulağından tutarak odasına soktuğunu, tekme-tokat vurmaya başladığını, öğretmen A.E.K.'nın gelerek kendisini kurtardığını savundu.

Müdür yardımcısı O.A. ise üzerine gelindiğini, provokasyonla karşı karşıya olduğunu, olayın savcılığa intikal ettiğini, orada konuşacağını kaydetti.

Bu arada Tavas İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Şimşek, dayak olayıyla ilgili idari soruşturma başlatıldığını bildirdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!