Deniz'in işini Hülya kaptı

Güncelleme Tarihi:

Denizin işini Hülya kaptı
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2008 11:03

'Alaturka Solist' programında jüri üyeliği için anlaşan Deniz Akkaya'yı TRT yönetimi veto etti.

Haberin Devamı

Deniz Akkaya fotoğrafları

Hülya Avşar fotoğrafları

'Alaturka Solist' programında jüri üyeliği için anlaşan Deniz Akkaya'yı TRT yönetimi veto etti. Akkaya'nın yerine jüri koltuğuna ezeli rakibi Hülya Avşar oturdu..

İlk teklif Akkaya'ya
Hülya Avşar'dan Deniz Akkaya'ya son dakika golü! 14 Mart'ta TRT'de başlayacak 'Alaturka Solist' yarışmasında İnci Çayırlı, Ahmet Özhan ve Ercan Saatçi ile birlikte jüri üyesi olması için ilk teklif Akkaya'ya götürüldü. Güzel manken teklifi kabul etti. Ancak TRT yönetimi son anda Deniz Akkaya'yı istemediğini belirtip onun işini iki yıldır kavgalı olduğu Hülya Avşar'a verdi.

Dayağı hak etmiştir
Hülya Avşar'ın, "Deniz'i veliahtım olarak görmüyorum" sözüyle başlayan kavga Akkaya'nın, Avşar'a "Medya maymunu" diye cevap vermesiyle alevlenmişti. Avşar, Akkaya'nın sevgilisi Murat Aslan'dan yediği dayak için "Hak ettiyse dayak yemiştir" deyince de ünlü manken "Tanju'dan yediğin dayakları unuttun mu?" diyerek söz düellosunu sürdürmüştü.

Haberin Devamı

Kavga iki yıl önce başladı
Deniz Akkaya ile Hülya Avşar arasında iki yıl evvel başlayan kavga 'Alaturka Solist' yarışmasıyla yeniden su yüzüne çıktı! Akkaya, jüri üyeliği koltuğunu Avşar'a kaptırınca çok kızdı... (günaydın)

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!