Delikanlıyı yatak odasına kilitledi

Güncelleme Tarihi:

Delikanlıyı yatak odasına kilitledi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2002 02:07

38 yaşındaki kadın, eşya taşıtma bahanesiyle evine aldığı genci, ikinci kez sevişmek istemeyince yatak odasına kilitledi. ‘İmdat’ diye bağıran genci polisler kurtardı.

İLGİNÇ olay, önceki gece 22.00 sıralarında Fatih'te meydana geldi. Satın aldığı daireye 2.5 ay önce taşınan ve yalnız yaşayan E. Y.’nin katından ‘‘İmdat, bu kadın beni bırakmıyor’’ feryatlarını duyan komşular polisi arayarak durumu bildirdi. Olay yerine gelen polis, zili çalmasına rağmen kapının açılmaması üzerine itfaiyeye haber verdi. İtfaiye merdiveni ile daireye giren polisler, E.Y.’nin yaralı olduğunu görerek yatak odasındaki S.K.'yı kadına saldırdığı gerekçesiyle gözaltına aldı.

Genci kelepçelediler

Haseki Hastanesi'ne götürülen E.Y. ayakta tedavi edildi. ‘‘Ben suçsuzum. Asıl saldırıya uğrayan benim’’ demesine rağmen kelepçelenerek karakola götürülen S.K.'nın olayı anlatması üzerine E. Y. de gözaltına alındı. İşsiz olduğu bildirilen 19 yaşındaki S.K., karakolda verdiği ifadesinde, sokaktan geçerken E. Y.’nin balkondan kendisine seslenerek yardım istediğini söyledi. S.K. ifadesinde olayı şöyle anlattı: ‘‘Aşağıya indirilecek eşyaları olduğunu ve yardım edip edemeyeceğimi söyleyerek beni yukarı çağırdı. Aklıma kötü bir şey gelmediği için kadının dairesine çıktım. Kadın kapıyı kapattıktan sonra taşınacak eşya olmadığını, yalnız yaşadığını, beni beğendiğini ve birlikte olmak istediğini söyledi.’’

İtiraz edince kilitledi

‘‘Bunun üzerine yatak odasına geçip birlikte olduk. Kadın yatarken ben evden ayrılmak için giyinmeye başladım. Bunun üzerine bir kez daha birlikte olmak istedi. Ben olamayacağını söyleyince aramızda tartışma çıktı. Boğuşurken kolunu yatak odasının kapısının camına vurdu. Camın kırılmasıyla kolu kesildi. Bu sırada kapıyı üzerime kilitledi. Ben de bağırarak yardım istedim.’’ Gözaltına alınan E.Y. ise ifadesinde, S.K.'yı eşya taşıma bahanesiyle evine çağırdığını, daha sonra içki içmeye davet ettiğini söyledi.

Şikáyetçi olmadı

Gencin içkiden sonra kalkmak istediğini fakat kendisinin birlikte olmak için onu bırakmak istemediğini öne süren E.Y.'nin, S.K.'nın yatak odasına girerek kapıyı kilitlediğini, sinirlenerek odanın camını kırmak isterken yaralandığını söylediği kaydedildi. S.K.'nın şikáyetçi olmaması nedeniyle E.Y. serbest bırakıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!