‘Daha özel fotoğraflar var’

Güncelleme Tarihi:

‘Daha özel fotoğraflar var’
Oluşturulma Tarihi: Eylül 16, 2012 00:00

İngiltere tahtının iki numaralı varisi Prens William’ın eşi Cambridge Düşesi Kate Middleton’ın, Fransa’daki tatilinde çekilen üstsüz fotoğraflarını basan Fransız Closer dergisinin editörü Laurence Pieau, “elimizde mahrem fotoğrafları da var” açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

Ünlü magazin sitesi TMZ’nin haberine göre, Closer dergisinin editörü dün ‘esas bombayı patlatarak’, “Gerçekleri saklamayacağım. Basmadığımız daha özel fotoğraflar var ancak basmamaya karar verdik, bu fotoğraflar onur kırıcı değil, eğlenceli” dedi. TMZ, editörün bu açıklamasıyla “Davayı çekin ya da...” diye üstü kapalı uyarı vermiş olabileceğini belirtti.

‘Kate yeni Diana oluyor’

İngiliz Sarayı, eski İtalyan Başbakanı Silvio Berlusconi’nin sahibi olduğu İtalyan medya grubu Mondadori’ne ait dergiye dava açmaya hazırlanırken, Evening Standard’a konuşan Diana’nın eski koruması Ken Wharfe, “Kraliyet ailesi kendini yeni Diana dönemine hazırlasın. Diana’nın zamanında bile böyle fotoğraflarla başımız ağrımadı. Büyük ihtimalle Kate yeni Diana oluyor” dedi.

Haberin Devamı

İngilizler basmadı İrlandalı takmadı

KATE’in fotoğraflarını Prens Harry’ninkilerin aksine hiçbir İngiliz gazetesi basmadı. Ancak, fotoğrafları satmak için Daily Mail ve The Sun ile iletişime geçildiği öğrenildi. The Sun’dan yapılan açıklamada “Her düzgün İngiliz gazetesinin bu fotoğraflara dokunmaktan sakınması gerekir” denildi. İrlanda Cumhuriyeti’nde ise Irish Daily Star gazetesi fotoğrafları yayınladı. Gazetenin editörü Mike O’Kane, “Kate, İrlanda’nın müstakbel kraliçesi değil. Çok çok zarif fotoğraflar” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!