Çok acı haber! 2 yaşındaki ikizler 4. kattan düştü

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2020 12:57

Şanlıurfa'da 2 yaşındaki ikizler Ravza ve Rümeysa Demir, 4’üncü kattaki evlerinin penceresinden düşerek, hayatlarını kaybetti.

Haberin Devamı

Olay, Narlıkuyu Mahallesi'ndeki 5 katlı Çağlayan Apartmanı'nda yaşandı. İddiaya göre, 4’üncü kattaki evlerinin penceresinden bakan Revza ve Rümeysa Demir adlı ikizler, bir anda dengelerini kaybedip, beton zemine düştü. Çocukları fark eden komşuların ihbarıyla gelen sağlık ekipleri Ravza Demir'in olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi.

Çok acı haber 2 yaşındaki ikizler 4. kattan düştü

Ağır yaralanan Rümeysa Demir ise ambulansla Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste tedaviye alınan Rümeysa da doktorların tüm çabasına rağmen yaşamını yitirdi. Ölümleriyle yakınlarını yasa boğan ikizlerin cenazeleri, ailelerine teslim edildi. Polis, olayla ile ilgili soruşturma başlattı.

Haberin Devamı

HATAY'DA DA 2. KATTAN BİR BEBEK DÜŞTÜ

Öte yandan, Hatay'da da bir bebek 2. kattan düşerek ağır yaralandı.

Alınan bilgiye göre, olay Dumlupınar Mahallesi Pac Meydanı yakınındaki bir apartmanın 2. katında meydana geldi. Evlerinin açık olan penceresinden 1 yaşındaki Suriyeli Talal Bakfeluni beton zemine düştü. Olayı gören apartman altındaki esnaflar 112 Acil Servis ekibine haber verdiler. Olay yerine gelen sağlık görevlileri bebeğe ilk müdahaleyi yaptı. Ambulansla İskenderun Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınan bebeğin beyin kanaması geçirdiği ve yoğun bakıma alındığı öğrenildi. Bebeğin düşme anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Görgü tanıkları, “İçerideydik, ses duyduk, dışarı çıktığımızda çocuk yerdeydi. Ambulansın gelmesini bekledik, sonra anne babası geldi. Çocuk koltuğa tırmanıp pencereden düşmüş. Suriyeli bir aile, Allah şifa versin" dediler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!