CHP’li Gaye Usluer, partisinden istifa etti! Muharrem İnce'nin partisine mi katılacak?

Güncelleme Tarihi:

CHP’li Gaye Usluer, partisinden istifa etti Muharrem İncenin partisine mi katılacak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2021 11:43

CHP'nin 25 ve 26’ncı dönem Eskişehir milletvekilliğini yapan ve halen parti meclis üyesi olan Prof. Dr. Gaye Usluer, sosyal medyadan partisinden istifa ettiğini açıkladı. CNN Türk muhabiri Mustafa Berber, "Usluer delegelerle görüşüp İnce için imza toplamıştı. Usluer'in istifa etmesiyle İnce ile hareket edeceğine kesin gözüyle bakılıyor" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji anabilim dalı öğretim üyesi olan Prof. Dr. Gaye Usluer, sosyal medyadaki açıklamasında, “Bugün itibariyle Cumhuriyet Halk Partisi üyeliğinden istifa ettim. Birlikte yol yürüdüğüm tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Barış, özgürlük, adalet, demokrasi mücadelesine vazgeçmeden devam edeceğim” ifadelerini kullandı.

"USLUER'İN İNCE İLE HAREKET EDECEĞİNE KESİN GÖZÜYLE BAKILIYOR"

CNN Türk muhabiri Mustafa Berber, "Gaye Usluer'in Memleket Hareketi'ne katılacağı konuşuluyor. Usluer daha önce İnce, Cumhurbaşkanı adayı olduktan sonra seçimi kazanamamasıyla birlikte CHP içerisinde bir olağanüstü kurultay çağrısında bulunmuştu 2018 yılında. Usluer delegelerle görüşüp İnce için imza toplamıştı. Usluer'in istifa etmesiyle İnce ile hareket edeceğine kesin gözüyle bakılıyor. Mevcut durumda da Usluer PM'deydi. Sosyal medyadan yaptığı açıklamayla partisinden istifa ettiğini duyurmuştu." ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!