Çemişgezek'te yangın kâbusu

Güncelleme Tarihi:

Çemişgezekte yangın kâbusu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2016 14:41

TUNCELİ'nin Çemişgezek İlçesi Tepebaşı Mahallesi'nde 3 ayrı noktada belirlenemeyen nedenle eş zamanlı çıkan yangın çıktı. Yangın sonucu, 4 ev, 1 ahır ve 1 odunluk yanarak kullanılamaz hale gelirken, Belediye Başkanı Ahmet Şadan Ersoy, yangının neden çıktığı konusunda bir tespit olmadığını, çıkış sebebiyle ilgili soruşturmanın devam ettiğini söyledi.

Haberin Devamı

Çemişgezek İlçesi Tepebaşı Mahallesi'nde dün saat 23.30 sıralarında 3 ayrı noktada yangın çıktı. Eş zamanlı olarak çıkan yangın, bir bölgede oturanlar tarafından anında söndürülürken, 2 noktadaki yangına itfaiye ekipleri müdahale etti. İtfaiyenin yoğun çalışmaları sonucu, yaklaşık 1 saat içinde kontrol altına alınan yangının diğer evlere sıçramaması için halkın yardımıyla soğutma çalışmaları sabah saatlerine kadar sürdü. Eş zamanlı yangın sırasında genellikle yazın ilçeye gelenlerin kullandığı ve şu an boş olan 4 ev tamamen yandı. Köylülere ait bir ahır ve odunluk da yanarak kullanılamaz hale geldi. Yangın sırasında çevre evlerde oturan ve yangına müdahale ederken dumandan etkilenen 5 kişi, ambulanslarla Çemişgezek Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Duman zehirlenmesi sonucu geçici bilinç kaybı oluşan bir kız çocuğu ise Elazığ Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Haberin Devamı

Çemişgezek Belediye Başkanı Ahmet Şadan Ersoy, yangının neden çıktığı konusunda bir tespit olmadığını, çıkış sebebiyle ilgili soruşturmanın devam ettiğini söyledi. Çemişgezek Cumhuriyet Savcılığı, kapsamlı soruşturma başlatırken, polis ise bölgede çalışmalarını sürdürüyor. Yangının kundaklama sonucu çıkmış olabileceği üzerinde duran polis, incelemelerini bu yönde sürdürüyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!